Operator Verpakkingsafdeling
heemskerk Perflexxion B.V.
Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Werken als Operator binnen een internationale organisatie die lekkernijen zoals tapenade en aïoli produceert. Dat is wat jij gaat doen! Lees verder voor meer informatie over de functie van Operator verpakkingsafdeling!

Wat je gaat doen

Als Operator werk je op de verpakkingsafdeling. Op deze afdeling krijg jij jouw eigen productielijn aangewezen. Hier komen de voedingsmiddelen aan die gecontroleerd zijn door de Productiemedewerkers.

Het is jouw verantwoordelijkheid om de voedingsmiddelen te voorzien van de juiste verpakking. Dit gebeurt met machines. De machines worden op de juiste wijze ingesteld en omgebouwd.

Elk product heeft namelijk zijn eigen verpakkingssoort. Houd tijdens jouw werkzaamheden rekening met de HACCP richtlijnen en de veiligheidseisen.

Jouw werktijden zijn in een 2-ploegendienst : 06 : 00-14 : 00 en van 14 : 00 tot 22 : 00. De tijden zijn wisselend per week.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is een internationaal bedrijf wat zich specialiseert in verschillende soorten organische smeersels voor op toastjes.

Zij leveren dit alleen aan organische winkels. Het is een organisatie die zich blijft ontwikkelen en zeker ook nog steeds groeit.

Dat komt door hun goede kwaliteit, de aandacht die zij voor de klant hebben en hun goede werksfeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier