Transportplanner
Continu Nl
Maastricht, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Een gave baan als Transportplanner bij een groeiende logistieke onderneming combineren met voldoende aandacht voor je privéleven?

Gewoon in dagdienst dus en zonder altijd te moeten overwerken? Het is écht mogelijk! Lees snel verder om te kijken of deze kans ook voor jou is weggelegd.

Jij zorgt er als Transportplanner voor dat circa 50 chauffeurs op het juiste moment op de juiste plek hun goederen afleveren.

Dit doe je samen met vier andere transportplanners, allemaal vlotte jonge collega’s. Jullie werkgebied is momenteel de Benelux en jullie klanten zitten voornamelijk in de bouw en automotive.

Vanwege de ambitieuze uitbreidingsplannen is er behoefte aan ondersteuning. Zo is deze vacature ontstaan.

Functie eisen

Voor deze uitdagende functie heb jij de nodige flexibiliteit, collegialiteit en doorzettingsvermogen nodig. Klaar staan voor je collega’s zit hier in het DNA.

Net als gewoon zeggen waar het op staat. Het is daarnaast belangrijk dat je moeiteloos kan schakelen tussen organisatorische communicatie met chauffeurs en strategische communicatie met collega’s en directie.

 • HBO werk- en denkniveau met een logistieke achtergrond
 • Relevante werkervaring is niet nodig, je leert hier alles wat je moet kunnen
 • Communicatief sterk in het Nederlands
 • Arbeidsvoorwaarden

  Deze werkgever hecht evenveel waarde aan de zakelijke ontwikkeling van werknemers als aan hun persoonlijke groei. Daarom hanteren ze fatsoenlijke werktijden en hou jij voldoende tijd over voor sport, plezier en ontspanning naast je werk.

  Binnen jouw team ga je overigens ook een hoop plezier hebben, maak je daar geen zorgen over.

  Deze werkgever biedt je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de altijd gunstige Beroepsgoederenvervoer CAO wordt gevolgd.

 • Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform Beroepsgoederenvervoer CAO
 • Werken in dagdienst en slechts incidenteel overwerk
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling
 • Ambitieuze en gezellige collega’s die voor je klaar staan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier