BALIEMEDEWERKER/ BOEKHOUDER
Marsman Caravans & Recreatie
Mijdrecht, Nederland
4 dagen geleden
source : Jobsonline

BALIEMEDEWERKER / BOEKHOUDERWij zijn op zoek naar een enthousiaste baliemedewerker met affiniteit voor cijfers en contact met mensen.

Je hebt een boekhoudkundige achtergrond, zorgt ervoor dat de boekhouding bij gehouden wordt en schakelt met de accountant.

Maar je zorgt er als eerste aanspreekpunt ook voor dat alle bezoekers te woord gestaan worden en geholpen worden.Wij leren je graag de kneepjes van ons mooie vak, zo lang je maar de inzet toont om het beste uit jezelf te halen.

Je werkzaamheden bestaan o.a uit. : - Facturen inboeken- Verwerken bankmutaties- Debiteuren beheer- Archiveren facturen / magazijnontvangsten-

Magazijnontvangsten inboeken- Werkorders maken / werkplaats caravans & campers- Klantcontact zowel telefoon als aan de balie-

Bestellingen opnemen klantenWe vragen van jou de basiskennis boekhouden. Wij zullen de tijd nemen om je in te werken zodat je goed en gedegen aan de slag kan binnen ons bedrijf.

Leeftijd : nvtWoonplaats : max. 15 km van MijdrechtWerkdag : 09 : 00 17 : 00Werkweek : 32 40 uurUren en dagen in overleg.

Denk je dat dit misschien bij je past schroom dan niet en mail je motivatie naar onderstaande mailadres.Ben jij enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op via barry marsmancaravans.nl (mailto : barry marsmancaravans.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl) of bel 0297 242234.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier