Tweakers Tech Redacteur Netwerken & Smarthomes
De Persgroep Nederland
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als reviewredacteur met een focus op netwerken en smarthomes is het jouw taak om deze markten op de voet te volgen en relevante producten te testen.

Samen met ons testlab keer je de nieuwste producten binnenstebuiten en kom je er alles over te weten, om onze lezers zo op de hoogte te houden en het beste advies te geven.

Dit doe je in de vorm van previews, reviews, achtergronden, round-ups, Best Buy Guides en video’s.

We zoeken iemand met een intrinsieke interesse in onderwerpen als netwerken, routers, nassen, slimme verlichting en sensoren, en de wil om al deze producten zo mooi mogelijk aan elkaar te knopen.

Onze ideale kandidaat woont het liefst in een huis dat voorzien is van de nieuwste snufjes en zal niet rusten voordat hij of zij ook op zolder perfect wifibereik heeft.

Daarnaast beschik je over de technische kennis om te kunnen uitzoeken hoe de producten in elkaar steken en leg je iemand haarfijn uit wat het technische verschil is tussen een normale router en een meshrouter, z-wave en zigbee of wat er nieuw is in WiFi 6.

Wat bieden wij?

We bieden je een contract voor een voltijdfunctie (38 uur), met een salaris conform de . Kom je met de auto, dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding en parkeer je gratis op het terrein.

Medewerkers die voor het ov kiezen, krijgen een trajectkaart.

Thuiswerken is in overleg mogelijk, maar het merendeel van de tijd zul je vanaf de redactie werken.

Je werkplek is Tweakers HQ bij de NDSM-werf in het hippe’ Amsterdam-Noord, met uitzicht op het IJ. De sfeer bij Tweakers is los, maar ook gedreven.

We proberen onze bezoekers het ultieme techplatform te bieden dat ze verdienen en houden elkaar daarom scherp. Tussen de bedrijven door is er genoeg tijd voor ontspanning, met bijvoorbeeld gaming en het bepotelen van de nieuwste producten die zijn binnengekomen.

Tweakers is onderdeel van DPG Media, uitgever van onder andere de Volkskrant, Trouw, AD en Het Parool. Daardoor heb je meteen toegang tot een uitgebreid intern opleidingsprogramma, waarin per jaar tientallen leerzame cursussen worden aangeboden.

Reageren / informatie

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier