QA Manager Medical Devices omgeving Utrecht
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Utrecht
1 dag geleden

QA ManagerMedical DevicesUtrechtFunctieomschrijving Voor een internationaal Medical Devices bedrijf in de omgeving van Utrecht is Morgan Green op zoek naar een QA Manager.

Je zult bezig zijn met het continueren en bewaken van het QMS systeem. Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de processen en procedures met betrekking tot Quality.

VerantwoordelijkhedenAansturen QA teamQMS systeem onderhouden en verbeteren met de bijbehorende QA gerelateerde processenAanspreekpunt en eindverantwoordelijk QA gerelateerde zaken, zowel intern als externFunctie-eisenBezit van minimaal HBO+ diplomaMinimaal 3 jaar werkervaring in de Medical Devices industrie als QA ManagerErvaring met ISO : 13485 en MDR is vereistPersoonlijke vaardigheden : zelfstandig, analytisch, proactieve werkhouding, goede communicatieve vaardigheden, zelflerend en verantwoordelijkBedrijfsprofiel Het gaat om een internationale organisatie in de Medical Devices.

Het is om een uitdagend en innoverend bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. De cultuur is open en informeel. Je zult gaan werken in een klein team van collega's.

ArbeidsvoorwaardenGoed marktconform salarisBonusGoed pensioenFlexibele werktijdenTrainings- en opleidingsmogelijkhedenReiskostenvergoedingVoldoende doorgroeimogelijkheden in de breedteBBBH73684 159108150746127

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier