Meewerkstagiair samenstelpraktijk accountancy
ABAB
Boxmeer, NL
6 dagen geleden

Wat vragen we van je?

Af)studerend hbo Accountancy of Bedrijfseconomie

 • Nauwkeurig
 • Werkt graag in teamverband
 • Wat krijg je van ons?

 • Loopbaankansen na studie
 • Je leert het vak van echte professionals
 • Aandacht voor de ontwikkeling van soft skills
 • Voorkeur startdatum : september 2019

  Soort stage : meewerkstage

  Wil je ervaring op doen bij een kantoor met een gevarieerde klantenportefeuille en zoek je een stageplek met een goede begeleiding?

  Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

  Jouw toekomstige werkplek

  Als stagiair draai je vanaf de eerste stagedag mee in de praktijk en maak je deel uit van het Accountancy-team. Onder begeleiding van ervaren collega’s beoordeel je cijfers en bedien je een aantal klanten met een relatief eenvoudige ondernemingsvorm.

  Je codeert en verwerkt administraties en sluit eenvoudige administraties af. Wij hebben de ervaring met het begeleiden van stagiairs die nodig is om van jouw stage een succes te maken!

  We hebben veertien kantoren (verspreid over Zeeland, Brabant en Limburg) met volop stagemogelijkheden. Er is altijd wel een kantoor bij jou in de buurt!

  Ons aanbod

  Een prima stagevergoeding en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. Als je na het afronden van je studie je carrière bij ABAB voortzet, neem je deel aan het .

  We stimuleren je om altijd te blijven groeien. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Maak in de video hieronder kennis met jouw toekomstige collega Jeroen (assistent-accountant) en laat je verrassen door wat ABAB te bieden heeft.

  Video bekijken

  Maak kennis met Jeroen, assistent-accountant

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier