Fietstechnicus / Service Technician
Trek Bicycle
AS Zwolle, Netherlands
2 dagen geleden

Description

TREK is ontstaan uit het geloof van één man in een nieuwe vorm van een bedrijf runnen. Dick Burke startte met TREK in een schuur in het zuiden van Wisconsin vanuit de eenvoudige principes die ons vandaag de dag nog altijd de weg wijzen : Bouw aan duurzame dingen - herinneringen, relaties, fietsen, een merk - en laat een spoor van positieve veranderingen na.

Er werken bij ons artiesten, avonturiers, ontwerpers, pioniers, ingenieurs, verhalenvertellers, dromers en uitvinders - stuk voor stuk gedreven door een sterk geloof in de kracht van fietsen.

 • Sluit je bij ons aan en bouw mee aan onze missie;
 • We bouwen alleen producten waar we gek op zijn, we geven onze klanten ongelofelijk veel aandacht en we veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.’’

  Werk jij graag aan de meest moderne fietsen in een leuk team met gepassioneerde collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Op dit moment zijn wij opzoek naar eenfulltime (38 uur) & een parttime Fietstechnicus / Service Technician in onze gloednieuwe TREK Store in Zwolle.

  Wat ga je doen?

  In deze functie voer je onderhoud uit aan alle types en merken fietsen, inclusief e-bikes. Je monteert deze af en onderhoudt de fietsen van onze klanten.

  Daarnaast monteer je ook nieuwe fietsen af. Werkvoorbereiding en planning worden voor je gedaan, zodat jij je volledig kan focussen op jouw werk.

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een kandidaat die woonachtig is in Zwolle of nabije omgeving met ervaring als fietstechnicus. Wij zoeken naar twee krachten (een parttime en een fulltime), beschikbaar op de normale werkdagen (maandag tot vrijdag), maar ook in de weekenden.

  Ook ben je na overleg ook bereid om extra dagen te werken in de vakanties en bij evenementen.

  Daarnaast iemand die beschikt over een kwalificatie (diploma fietstechnicus of vergelijkbaar) en heel goed is met klanten.

  Dat betekent dat je gedreven, flexibel, klant- en service gericht bent. Je ziet de uitdagingen, maar denkt in oplossingen.

  Wat bieden wij?

  Je krijg een warm welkom in de TREK-familie. Wij hebben aandacht voor jou als persoon en dat betekent dat we er alles aan doen om jou te laten slagen in je job.

  We bieden interne en externe opleidingen om je kennis te vergroten en ondersteunen je op je werkplek. Daarnaast kun je natuurlijk voor een mooi prijsje zo’n toffe TREK fiets of accessoires kopen voor thuis.

  Enthousiast?

  Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan, wij ontvangen graag jouw motivatiebrief & CV!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier