Business Analist - Enschede
Brunel
Enschede, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB.

Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject.

Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Meer weten? Lees dan snel verder!

Over deze functie

Als Business Analist speel je een essentiële rol in het definiëren van businessrequirements, het ontwerpen en optimaliseren van (bedrijfs)processen en procedures.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van modellen en systemen vanuit het oogpunt van de business. Ook ben je de link tussen de business en IT en je begrijpt de werking van (de geïmplementeerde) IT-systemen in het algemeen.

Daarnaast is het van belang dat je zorgt voor kennis en structuur met als doel de effectiviteit en efficiency te maximaliseren.

Over jou

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting IT of Bedrijfskunde
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met het betrekken en betrokken houden van verschillende stakeholders
 • Ervaring met het formuleren van business requirements
 • Opstellen van Use Cases en Business Process Modeling (BPMN, UML)
 • Uitstekende communicatieve- en schrijfvaardigheden
 • Bij voorkeur gecertificeerd in : Prince2, IREB, ITIL of BISL
 • Wat wij bieden

  Als Business Analist gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop.

  Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid.

  Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

  Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een baan, maar ook van een carrière.

  Over ons

  Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

  Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB.

  Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten! Brunel biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject.

  Je kunt hierbij denken aan het behalen van relevante certificaten, maar ook aan het volgen van trainingen gericht op je persoonlijke ontwikkeling.

  Interessant? Solliciteer vandaag nog!

  Functie-eisen :

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting IT of Bedrijfskunde
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met het betrekken en betrokken houden van verschillende stakeholders
 • Ervaring met het formuleren van business requirements
 • Opstellen van Use Cases en Business Process Modeling (BPMN, UML)
 • Uitstekende communicatieve- en schrijfvaardigheden
 • Bij voorkeur gecertificeerd in : Prince2, IREB, ITIL of BISL
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie.

  Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar.

  De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen.

  Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier