(Senior) Manager Brazilië praktijk – /Brazilië
Ernst & Young Global Limited
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

De afgelopen jaren zijn bedrijven vanuit Brazilië steeds prominenter aanwezig op het internationale toneel. Steeds vaker zoeken zij advies hoe zich het beste (fiscaal) te kunnen organiseren wanneer zij uitbreiden naar Europa, Amerika, Afrika en Azië.

Voor EY is Brazilië een cruciale markt waar een belangrijk deel van de groei van onze internationale fiscale praktijk in de komende jaren uit afkomstig zal zijn.

Wil jij meehelpen vorm te geven aan deze praktijk, dan hebben wij een interessante aanbieding voor je. Wij zijn op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in de Braziliaanse markt en begrip hebben voor de verschillen in cultuur tussen Latijns Amerika en Europa.

Wij willen waarde toevoegen door middel van onder andere snelle reacties, concrete advisering en inlevingsvermogen in de zakelijke overwegingen van de klant.

In Brazilië zijn persoonlijke relaties belangrijker dan in sommige westerse markten. Jij vormt hiermee een cruciaal onderdeel van de Braziliaanse EY firma waarbinnen je samen optrekt met de lokale teams in Brazilië om Braziliaanse outbound cliënten te assisteren ten aanzien van internationale en Nederlandse fiscale vraagstukken.

Onze klanten zijn over het algemeen de grote bedrijven, private equity firms en family offices uit Brazilië, maar uiteraard treden we ook op voor bedrijven uit Europa, de VS en elders.

De praktijk is sterk gericht op het assisteren van Braziliaanse bedrijven met internationale operaties en hoe deze het beste vorm te geven binnen het sterk veranderende fiscale klimaat in Brazilië en daar buiten.

Indien wij de juiste match voor elkaar zijn, begin je in afwachting van je uitzendvisa en documenten voor een korte duur in het Brazilië team in Rotterdam, wat onderdeel is van (en volledig geïntegreerd is in) de Nederlandse ITS praktijk.

Vervolgens word je uitgezonden naar Sao Paulo in Brazilië voor een periode van 2-4 jaar. Het EY desk netwerk is een van de belangrijkste differentiators van EY in vergelijking tot andere marktleiders.

Bij ons is het uitzonderlijk als iemand carrière maakt in de internationale praktijk zonder een periode in het buitenland te hebben doorgebracht.

Dit is een ongelooflijk boeiende ervaring waar je enorm veel van leert, zowel als fiscalist maar ook voor je algemene vorming als wereldburger.

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, verlagen we risico’s, verminderen we inefficiënties en dragen we uiteindelijk bij aan het vertrouwen in de kapitaalmarkten en de groei van de wereld economie.

We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Wij doen er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen voor iedereen een interessante en uitdagende werkomgeving bieden waarbij je iedere dag blijft bijleren.

Wij kunnen alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken als wij de beste mensen kunnen inzetten. Profiel

 • Afgeronde WO opleiding fiscaal recht of fiscale economie.
 • Voltooide opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).
 • Minimaal vijf jaar ervaring in de internationale fiscale adviespraktijk.
 • Zelfstandig, analytisch sterk, inventief en resultaat gedreven.
 • Je levert standaard kwalitatief hoogwaardig werk.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Vloeiend in de Engelse taal, zowel in woord als geschrift en interesse in de Portugese taal.
 • Aanbod Binnen EY heerst een informele en collegiale werksfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

  Daarbij horen ook de internationale mogelijkheden op onze Internationale Tax Desks. Bij EY besteden we veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers.

  Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Locatie :

  Sao Paulo Belangstelling Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Willem van Beekhoff (06-

  2125 2786, willem.van.beekhoff nl.ey.com) of Dirk Stalenhoef (06-2125 1337, dirk.stalenhoef nl.ey.com). Of solliciteer direct via onderstaande link.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier