Adviseur MKB regio Apeldoorn
Rabobank
Barneveld , NL
5 dagen geleden

Een optimale klantbediening én bijdragen aan de maatschappelijk transitie die van belang zijn voor onze regio! Jij maakt het mogelijk als Adviseur MKB.

Jij & jouw functieJij helpt onze klanten met ondernemen. Met je actuele financieringskennis en ervaring help je de klant aan de juiste oplossing.

Jouw doel is om maximale cross-sell te realiseren en te zorgen voor rendabele (nieuwe) klanten. Als adviseur MKB geef je daarnaast invulling aan coöperatief bankieren door actief bij te dragen aan het thema Ondernemers helpen groeien .

Je bent actief betrokken bij de succesvolle netwerken, bijeenkomsten en events in de regio Midden Oost Nederland voor leefgebied Apeldoorn e.

o.Boek resultatenInventariseren van de klantbehoefte, advies geven en de klant helpen met de juiste (financiële) oplossing.

Realiseren van rendabele klantrelaties door het aandragen van leads, richting het team Verzekeren, Financieel Advies, Private banking, e.

d. Verbinden van relevante partijen door actief te zijn in de lokale netwerken.Feiten & cijfers36 uur per weekwereldwijd 9,5 miljoen klantenTop 3 verantwoordelijkhedenOndersteunen van MKB klanten bij financieringsaanvragen met een obligo van EUR k tot k.

Werken met ons datagedreven systeem waardoor je in combinatie met je ervaring je kan richten op kansrijke klanten.Acquireren van prospects.

Je bent samen met jouw collega Adviseurs MKB contactpersoon voor een groep MKB-klanten uit de regio, je bent hierdoor lokaal betrokken en werkt hierbij signaal gedreven.

Samen bereiken we meer dan alleenWe geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank.

We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van Adviseurs MKB.De collega's van de afdeling MKB in regio Midden Oost Nederland staan voor een hoge klant tevredenheid en het vergroten van de coöperatieve aanwezigheid van de bank naar onze MKB klanten.

Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 doelgericht team binnen Rabobank. Over Rabobank gesproken : we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.

 • klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft.
 • Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.Jij & jouw talentrelevant hbo-diploma of hbo werk- en denkniveaurond de drie jaar werkervaringErvaring met zakelijk financierenfocus op de klant en commerciebouwen aan relatiesstreven naar resultaatDit bieden we jousalaris tussen € 2.

  en € 4.,- bruto per maand (schaal 7, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring)dertiende maand en 8% vakantiegeldextra budget van 10% van jouw brutomaandsalaris dat je kan besteden zoals jij wilt.

  Koop extra vakantiedagen, stort extra geld in je pensioen of laat het budget deels uitbetalenDit is een selectie van de arbeidsvoorwaarden voor een Adviseur MKB op basis van een 36-urige werkweek.

  Alle arbeidsvoorwaarden vind je op rabobank.jobs / nl / arbeidsvoorwaarden.Jij & het sollicitatieprocesWe ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature op de vacature Adviseur MKB bij Rabobank.

  Reageren kan t / m 20 mei Bij inhoudelijke vragen over deze functie : Joram Maan, Directeur MKB via Vragen over het werken bij Rabobank en de procedure?

  Bertine van Rijssen, recruiter via k.nlSollicitatiegesprekken vinden plaatsen in ons kantoor in Apeldoorn.De antwoorden op veelgestelde vragen vind je op rabobank.

  jobs / nl / veelgestelde-vragen.Een beoordeling van de betrouwbaarheid behoort tot de procedure..

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier