Starter Elektrotechniek
Koninklijke BAM Groep
Landelijk, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Onze maatschappij verandert voortdurend, en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, data, en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften.

Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces : robotisering, 3D-

printers, drones. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen.

Als starter op de arbeidsmarkt heb jij kennis van de nieuwste technieken en technologieën, waardoor je innovatie kan stimuleren!

Bij BAM kan je met ieder opleidingsniveau in verschillende functies en bij verschillende onderdelen aan de slag. In de regio’s kan je bij Bouw en Techniek bijvoorbeeld als monteur, werkvoorbereider of engineer technische installaties aan het werk.

Ook zijn er mogelijkheden bij ons ingenieursbureau of in de industrie als engineer (bv. gericht op BIM, energiemanagement of CAD).

Bij BAM Infra werken vooral specialisten op het gebied van kabels en elektra, zoals spoorprojecten, telecommunicatie en verkeerstechniek.

Hier zoeken wij regelmatig naar bijvoorbeeld (technisch) werkvoorbereiders en uitvoerders. Lees de ervaringen van huidige starters bij BAM in hun testimonials!

Wie zoeken wij?

 • Je zit in het laatste jaar of bent klaar met jouw mbo, hbo of wo opleiding richting Elektrotechniek, Energietechniek, Installatietechniek of daaraan gerelateerd;
 • Je komt graag met vernieuwende ideeën, voelt je goed in een veranderende omgeving en werkt gemakkelijk samen met verschillende mensen.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

  BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

  Interesse?

  Upload jouw CV en geef in een korte motivatiebrief aan waar jouw interesses liggen! Vertel ons ook in welke regio jij werkt zoekt.

  Dan weten wij voor welke functies we jou kunnen benaderen. Zodra je solliciteert kom je terecht in onze talentpool. Dit houdt in dat we contact met je opnemen zodra we een passende functie voor je hebben.

  Volg ons in de tussentijd op Instagram, Facebook of Twitter via werkenbijbam!

  Over ons

  BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier