Student in de Zorg
Oktober
Bladel
2 dagen geleden

Wil jij tijdens je studie ervaring op doen in de ouderenzorg?

Als Student in de Zorg heb je bij ons de perfecte bijbaan! Want jij bepaalt zelf op welke momenten je werkt, op welke locatie en met welk type cliënten uit de doelgroep PG, Somatiek of Revalidatie.

Volg je op dit moment een studie voor Verzorgende 3 IG, Verpleegkunde of ben je student Geneeskunde? En wil je graag in het weekend, de avonduren of tijdens vakanties werkervaring opdoen binnen de ouderenzorg?

Bij Oktober kan dat! Zowel op onze woonzorglocaties als in onze wijkzorg kun je afhankelijk van het niveau van je zorgopleiding en de fase van je opleiding werk verrichten als Groepsassistent, Helpende niveau 2 of Verzorgende niveau 3.

Heel makkelijk te combineren met je studie of een andere bijbaan en het staat ook nog eens mooi op je cv! Natuurlijk werk je altijd samen met collega’s uit het zorgteam die jouw vragen kunnen beantwoorden en je graag voorzien van tips en advies.

Jouw dienst is niet klaar voordat je samen met jouw collega’s binnen het zorgteam de gebeurtenissen gedurende de dienst hebt besproken.

Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg.

En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, leergierig en integer bent maar ook goed kunt samenwerken, is natuurlijk logisch.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je :

 • Op dit moment een opleiding MBO Verzorgende 3 IG, MBO of HBO Verpleegkunde of de opleiding Geneeskunde volgt.
 • Communicatief vaardig en gemotiveerd bent.
 • En het als een uitdaging ziet om een positieve bijdrage te leveren aan de teams waar jij jouw ondersteuning verleent.
 • Wil jij dit ook?

  Wil jij een afwisselende bijbaan in onze organisatie? Waarbij je de beste zorg kunt leveren aan kwetsbare ouderen? Op werktijden die je zelf bepaalt?

  Dan verwelkomen wij jou graag bij onze organisatie. We bieden je een goede begeleiding gericht op jouw ontwikkeling. En natuurlijk werken in een fijne Kempische sfeer.

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een marktconform salaris volgens CAO VVT (vanaf FWG 15 t / m FWG 35 met een minimum bruto uurloon van € 10,53 en een maximum van € 17,65).
 • Een parttime of 0-uren contract.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier