Leidinggevend monteur Installatietechniek Railomge
Van Dorp
Zevenaar, NL
2 dagen geleden

Standplaats : Van Dorp Zevenaar Aantal uur : 40 Niveau : MBO

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Zevenaar én vind jij het leuk om als Installatietechnicus leiding te geven in een Rail omgeving? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Onze vestiging in Zevenaar is helemaal Van Dorp, maar wel weer met een eigen cultuur! Een van onze grotere vestigingen landelijk met zo ongeveer 100 werknemers zowel binnen als buiten.

Daarbij hebben we op deze vestiging veel specialisaties in huis : Railinfra, Beveiliging, Technisch Beheer en Projecten.

Een hardwerkend, gezellig en nuchter team. Wij werken met elkaar en voor elkaar en ons personeel is het belangrijkste! Zo wordt er regelmatig met je samen gezeten om te kijken of je nog op je plek zit en wat we er eventueel intern aan kunnen doen zodat je je blijft ontwikkelen.

Als Leidinggevend en / of chef monteur installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van installatie- en reparatiewerkzaamheden aan werktuigkundige installaties op verschillende stations in Nederland.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van een klus of een deel van een project met een team monteurs.

Installaties van uiteenlopende aard en complexiteit worden door jou en je teamleden vakkundig en met een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau gemonteerd volgens de specificaties, montagetekeningen en planning in de opdracht.

Als leidinggevend monteur verzorg jij ook de technische voorbereiding van het werk en de organisatie op de werkplek. Uiteraard ben jij als aanspreekpunt van de klant en de projectleider ook verantwoordelijk voor het informeren van, afstemmen met en terugkoppelen aan opdrachtgever.

Functioneel leidinggeven aan en coachen van (assistent) monteurs, onderaannemers en inleenkrachten behoort ook tot jouw takenpakket.

Je bent altijd werkzaam in een railomgeving en bent aan het werk op de perrons en de stations die door heel het land gevestigd zijn.

Je bent dus veel onderweg. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om te reizen en veel van ons land te zien! Tijdens je werk houd je je aan de voorschriften en check listen die je mee krijgt maar kijkt zelf ook naar oplossingen en hoe zaken op de langere termijn misschien beter kunnen.

Ons project is jouw project en je kent je verantwoordelijkheden. Tot slot test jij uitvoerig alle functionaliteiten om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt en rapporteert hierover aan jouw projectteam.

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Je krijgt binnen van Dorp een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband;
 • Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit Van Dorp. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de MBO, HBO of WO opleiding;
 • Wij hebben in Nieuwegein ons eigen opleidingscentrum. Wij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien.
 • Werken bij Van Dorp betekend terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen
 • Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je vindt het niet erg om te reizen, en vindt het leuk om in een Railomgeving aan de slag te gaan;
 • Je bent administratief sterk en gaat graag nauwkeurig te werk;
 • Je hebt een gerelateerde studie afgerond op minimaal MBO óf dit niveau verkregen door werkervaring;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
 • Je heb voldoende werkervaring in het werkveld opgedaan;
 • Wie is Van Dorp?

  Van Dorp is begonnen als installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland.

  Wij werken voor allerlei interessante opdrachtgevers aan de meest uiteenlopende installaties.

  Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en voelen wij ons verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie.

  Om de wereld beter achter te laten, zijn wij maatschappelijk betrokken en nemen we maatregelen om het milieu te ontlasten.

  Daarnaast hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze collega’s. We stimuleren daarom (bij)scholing en doorgroei en beschikken over onze eigen academie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier