Begeleider Kind&Jeugd
Sheerenloo
Noordwijk, Netherlands
6 dagen geleden

Dit zijn wij :

De Windlaan 13&15 vormen samen met de Zonnelaan 1 één groot gebouw. De teams werken nauw met elkaar samen. Je komt voornamelijk te werken op de Windlaan 13, je wordt ingewerkt op alle locaties.

Zowel de zorgvraag van onze cliënten, als de leeftijden en de groepsgrootte, variëren. Het is dus belangrijk dat je als begeleider flexibel bent.

Daarnaast zijn we op zoek naar een daadkrachtig persoon, iemand die bijdraagt aan een goede kwaliteit van zorg en kritisch durft te zijn.

Bij enkele cliënten kan er sprake zijn van moeilijk verstaanbaar gedrag. Je wordt hierin voldoende ondersteund.

Dit ben jij :

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal niveau 2 in de gezondheidszorg of welzijnszorg.Daarnaast ben je :

 • Flexibel inzetbaar (zie de werktijden hieronder beschreven).
 • Op zoek naar een oproepcontract of een vaste baan voor 8 tot 12 uur per week, afhankelijk van jouw wens en beschikbaarheid.
 • Competenties die jou typeren zijn, resultaatgerichtheid, doorzetten, samenwerken, flexibiliteit, plannen en organiseren en klantgerichtheid.
 • Je kunt ingeroosterd worden op door de weekse dagen van 15.00 19.00 uur en op woensdag van 12.00 19.00 uur. Je bent minimaal om de week op zaterdag en zondag beschikbaar.

  Incidenteel werk je van 07.00 10.00 uur.Ben je alleen beschikbaar in het weekend? Ook dan nodigen we jou uit om te solliciteren!

  Dit bieden wij :

 • Een brutosalaris conform de van minimaal €1676, en maximaal €2413,- (FWG 25) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Sollicitatieprocedure :

  Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk en wacht niet op de sluitingsdatum! Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature soms eerder.

  Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier