Obs Weremere zoekt een directeur met meesterschap
Algemene Vereniging Schoolleiders
Wormerland , Netherlands
4 dagen geleden

Over de vacature

Obs Weremere zoekt een directeur met meesterschap

Directeur (0,8 wtf) m / v

Weremere is een openbare basisschool, gelegen in een gezellig dorp aan de Zaan in de gemeente Wormerland. Het gaat goed op Weremere en daar zijn we trots op.

Met een nieuwe weg kozen we voor meer kwaliteit. We zijn op zoek naar een directeur die ons helpt om nóg beter te worden.

Iemand die voor ons is wat wij voor de leerlingen zijn.

Een directeur die faciliteert

Als OPSPOOR school leiden wij onze leerlingen op tot toekomstmakers. We stimuleren hun creativiteit en geven ze de vaardigheden mee om sterk te communiceren en goed samen te werken.

We brengen ze een onderzoekende en ondernemende houding bij en we leren ze eigenaarschap te nemen. Om dat te kunnen doen hebben we iemand nodig die ons daartoe faciliteert.

Wij zoeken een directeur die empathisch, maar voortvarend is. Iemand die verder wil komen, maar wanneer nodig ook even in kan houden tot iedereen mee is.

We zoeken iemand die werkdruk ziet, maar die op zoek gaat naar het werkplezier.

Een directeur die leert

Zo iemand enthousiasmeert en stimuleert. Hij of zij plaatst een grap waar het kan en kanttekeningen waar nodig. Hij of zij vertrouwt op wat we te bieden hebben, maar schroomt niet om ons te wijzen op wat er moet gebeuren.

Deze persoon ziet eenieders talenten en valkuilen. Onze directeur leert. Aan ons en van ons, want dat is meesterschap.

De directeur die wij zoeken houdt zich staande in een sterk veranderend onderwijslandschap en blijft in gesprek met collega’s, ouders, leerlingen en omgeving.

Hij / zij weet de ingeslagen koers vast te houden, ook als de omgeving veranderlijk is.

Een directeur die beheert

Obs Weremere heeft zich de laatste jaren ontwikkeld door over te gaan op het International Primary Curriculum, dat leerlingen uitdaagt tot leren in vakoverstijgende, creatieve werkvormen en projecten.

Daaruit voortvloeiend kiezen we voor BCL, ofwel leren en begeleiden met breinkennis. Deze ontwikkelingen worden teambreed gedragen en werpen hun vruchten af.

Wij zoeken een directeur die onze successen beheert, ons helpt ze te laten groeien en uit te dragen naar buiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier