Adviseur Vergunningen
Sweco
Zwolle, NL
4 dagen geleden

Als Adviseur Vergunningen maak je deel uit van het team Gebiedsadvies De Bilt, bestaande uit 10 professionals op het gebied van vergunningen, planologie en m.

e.r. Je adviseert opdrachtgevers en interne projectleiders over de benodigde vergunningen, de te doorlopen procedures en de benodigde onderzoeken om projecten juridisch mogelijk te maken.

Intern stuur je de ondersteunende specialisten van Sweco aan en controleer je of de uitgevoerde onderzoeken en opgestelde technische tekeningen voldoen aan de vereisten voor een ontvankelijke vergunningaanvraag.

De werkzaamheden verricht je in opdracht van overheden, aannemers en bedrijven in een steeds veranderende omgeving. Jij zorgt voor het juridisch obstakelvrij maken van het project.

Naast op zichzelf staande opdrachten werk je ook mee aan multidisciplinaire projecten. Het vergunningenmanagement speelt daarin een fundamentele rol.

Binnen een multidisciplinair projectteam functioneer je als vraagbaak en spin in het web voor de projectleider alsmede betrokken specialisten.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de opdrachtgever, het bevoegd gezag en de omgeving.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier