Inbedrijfsteller Instrumentatie en/of elektro laagspanning, Rotterdam
ENGIE
Rotterdam, South Holland, Netherlands
1 dag geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je wilt middenin de technische wereld werken, maar vooral met je hoofd bezig zijn. Dan word je toch inbedrijfsteller bij onze organisatie?

 • Je belangrijkste taken zijn;
 • Het testen en vrijgeven van sterk uiteenlopende -installaties en producten binnen de industrie. Je controleert bij besturingsinstrumenten de werking van zowel het hard-

  als software gedeelte. Je bent 'operationeel installatieverantwoordelijke' en geeft installatie pas vrij wanneer je zeker weet dat hij voldoet aan de veiligheidseisen en functionele eisen.

  Je werkt veel zelfstandig, maar overlegt ook vaak met andere partijen zoals engineers, montageleiders, projectleiders en opdrachtgevers die de voortgang en hun verwachtingen met je bespreken.

  Als inbedrijfsteller ben jij de spil in het geheel. En wil je doorgroeien tot bijvoorbeeld engineer? Dat kan! Er zijn veel mogelijkheden bij ons.

 • Het testen en vrijgeven van uiteenlopende instrumentatie en / of elektrotechnisch installaties
 • Het controleren / testen van onder meer druk-niveau-temperatuur transmitters, regelkleppen, motoren, zowel hardware-als softwarematig
 • De verantwoordelijkheid dragen voor een goed en veilig draaiende installatie
 • Je opereert veelal in teamverband maar uiteraard ben je ook instaat om zelfstandig te werken
 • Overleggen met collega’s, projectleiding, engineers en klanten kan ook deel uitmaken van je dagelijkse werkzaamheden
 • Als all-round technicus is het natuurlijk ook mogelijk om je te specialiseren. Bij ENGIE Services West Industrie onderscheiden we Hoogspanning, laagspanning en instrumentatie
 • Je voelt je thuis in een dynamisch omgeving in de petro-chemisch industrie maar ook in de food-en farma en in mindere maten offshore
 • FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding nivo-4 (instrumentatie en / of elektrotechniek)
 • Relevante aanvullende cursussen of ervaring is een pre.
 • Je bent een teamplayer, enthousiast, klantgericht, flexibel ,niet bang voor uitdagingen en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Mocht je interesse hebben in de baan als inbedrijfsteller maar je voldoet je niet aan de bovenstaande eisen maar heb je wel voldoende kennis en / of ervaring opgedaan stuur ook dan gerust je CV op.

  WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West Industrie, sta je midden in de regio Rotterdam. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Marine & Offshore, Op-

  en Overslag, Food en Farmacie. Dagelijks leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers.

  Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer. Wij zijn van alle markten thuis.

  Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Max Siemer via max.

  siemer engie.com of telefonisch op 06 - 270 877 23

  Monteurs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier