Accountmanager Techniek
Galjema Rotterdam B.V.
Bilthoven, NL
3 dagen geleden
 • Verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële activiteiten en het binnenhalen van opdrachten om een groter afzetgebied te realiseren.
 • Het signaleren, omzetten, verkennen en analyseren van ontwikkelingen en prospects in een technische markt in relatie tot de logistieke en groothandelsfunctie van het bedrijf.
 • Het uitbreiden van bestaande business bij bestaande klanten en in geselecteerde nieuwe markten.
 • Eerste aanspreekpunt voor grote accounts op het gebied van : prijzen (korting), leveringscondities, leveringstermijnen e.d.
 • Verantwoordelijk voor de omzet en het accountbeheer van een aantal vaste relaties. Ben jij dat hands-on type die met een gerenommeerd klantenbestand aan de gang gaat en met hen een dusdanige band opbouwt dat er meer omzet bij deze klanten gegenereerd kan worden?
 • Het tijdig signaleren en rapporteren van escalaties en tevens deze zelf oplossen.
 • Het zelfstandig opstellen van een maandelijkse forecast en overige rapportages.
 • Het dusdanig organiseren van logistieke trajecten voor klanten, die deze tijdig kunnen beschikken over klantspecifieke materialen op de juiste plek.
 • Veelal zijn deze logistieke trajecten intern binnen het bedrijf te realiseren door een goede communicatie.

 • Men zoekt vlotte persoonlijkheden die hun sporen al verdiend hebben in de commercie en zich kunnen vastbijten in het behalen van targets.
 • Functie eisen Accountmanager Techniek

 • HBO diploma, is een vereiste.
 • Ruime ervaring in commerciële functie dan wel als Accountmanager is een vereiste, bij voorkeur in een Technische Business to Business omgeving.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in de Nederlandse taal.
 • Bedrijfsprofiel

  Bedrijf is een groothandelsbedrijf in technische materialen specifiek voor een bepaalde branche in de techniek. Men ondersteunt een landelijk netwerk van beheerders en aannemers.

  Bedrijfscultuur

  Zeer open en platte bedrijfscultuur. Je komt te werken in een resultaatgerichte werkomgeving waar met enthousiasme wordt gewerkt door jou en je collegaes en waar een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.

  Je werkomgeving is modern en inspirerend. Er wordt aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Men werkt met flexibele werktijden.

  Het nemen van eigen initiatief en besluitvaardig en daadkrachtig handelen is iets wat je zeker moet laten zien in deze vacature.

  Arbeidsvoorwaarden

  Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons gedetacheerd voor een nader te bepalen periode bij de opdrachtgever.

  Waarna je rechtstreeks in dienst kunt komen bij hen.

  Dit gebeurt na bijna 100% van onze detacheringen, tenzij je speciaal voor een project bent aangetrokken. Uiteraard is dit van te voren bekend.

  Tijdens de detacheringsperiode en de sollicitatie periode word je uitstekend begeleid door onze ervaren consultants.

  Je ontvangt van ons een prima salaris wat minimaal gelijk is aan het salaris wat je zou verdienen als je rechtstreeks in dienst was van de opdrachtgever.

  Vakantiedagen, vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO.

  Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

  Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier