Wijkziekenverzorgende team Heerde
Vérian
Apeldoorn, Gelderland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) verricht je begeleidende, verzorgende en verplegende taken bij cliënten thuis en zorg je er samen met het team voor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd en het op hetzelfde niveau wordt gehouden.

De zorg die je als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) verleent richt zich op minder validen, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase.

Als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) signaleer en rapporteer je benodigde aanpassingen van het zorgplan.

Wat biedt Vérian?

Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan.

Als wijkziekenverzorgende (verzorgende IG) kom je terecht in een inspirerend team en innovatieve organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.

Het salaris van een wijkziekenverzorgende (verzorgende IG) is conform de cao VVT in FWG 40. Uren zijn in overleg. Als Wijkziekenverzorgende heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts.

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Wat vragen wij van jou?

Als Wijkziekenverzorgende ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG. Daarnaast kun je als Wijkziekenverzorgende een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Het spreekt voor zich dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier