HBO Stage - Data Scientist
BAM Infraconsult
Gouda, Nederland
1 dag geleden

Zoek jij een stage voor jouw technische studie? Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje?

Dan is BAM je ideale stageadres. Wacht dan niet!

Wat ga je doen?

Als stagiair op de afdeling maintenance engineering ga je je bezig houden met het analyseren van data, het ontwikkelen van algoritmes en nog veel meer.

Daarnaast kunnen de gevraagde competenties vanuit de opleiding ontwikkeld gaan worden gedurende de stageperiode.

Wie zoeken wij?

Voor deze unieke stagemogelijkheid in de data science zoeken wij een Technische Hbo-student. Herken jij je in de onderstaande eigenschappen en vaardigheden? Solliciteer dan direct!

 • Technische Hbo-student
 • Analytisch en statistisch ingesteld
 • Beheersing van Power bI en ElasticSearch
 • Interesse in de data science
 • En natuurlijk : een passie voor data!
 • Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen in een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je maakt onderdeel uit van een dynamische afdeling en je krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van je leerdoelen.

  Daarnaast biedt BAM een goede stagevergoeding.

  Over ons

  Verschillende soorten data spelen een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Hoe beter wij inzicht hebben in hoe de data van onze tientallen projecten beter benut kan worden, hoe beter wij inzicht hebben in het gebruik en onderhoud van onze assets zoals wegen, gemalen en sluizen.

  Vanwege de omvang van onze assets is deze data niet meer handmatig te onderhouden. Daarom vragen we jou zelflerende algoritmes te ontwikkelen waarmee we deze informatie automatisch kunnen verbeteren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier