Verkoper afdeling Vloer
Leen Bakker
Groningen Protonstraat, nl
12 dagen geleden
source : Jobbird

Als verkoper bij Leen Bakker maak je in jouw winkel de verwachtingen van onze klanten waar. Dat doe je door klanten te helpen bij het inrichten van hun huis.

Je geeft advies en inspireert. Ook zorg je er samen met je collega’s voor dat de winkel er iedere dag tiptop uitziet. Zo maak je van bezoekers enthousiaste klanten.

Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal winkelresultaat. Heb je zelf goede ideeën om klanten nog beter te bedienen?

Top! Dat noemen we ondernemerschap en dat waarderen we.

Je bent een verkoper in hart en nieren. Je verkoopt door naar klanten te luisteren en ze te inspireren en te adviseren. Je weet : enthousiaste klanten komen terug en gladde verkooppraatjes jagen klanten weg.

In de winkel zorg je met je collega’s voor een vriendelijke sfeer. Je denk- en werkniveau is minimaal MBO niveau 3 (verkoopspecialist).

Ervaring als verkoopmedewerker is een voordeel maar heb je die niet? Enthousiasme om het verkoopvak te leren, vinden we net zo belangrijk.

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Dat zijn we sinds 1918. We zijn trots op onze ondernemersgeest. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar.

Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af : kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan.

In 170 winkels in Nederland en België. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. En we mogen dan 100 jaar oud zijn -

we bruisen van de energie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze onze groeiambitie?

 • Een fijn marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
 • Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt
 • Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en België
 • 15% personeelskorting in onze winkels
 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier