Magazijnmedewerker - BIJBAAN
Randstad
Doetinchem, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij voor een aantal uren per week op zoek naar werk?? Ben je student en inde avonduren op zoek naar een baan? Of ben je met pensioen en wil je nog een aantal uren per week aan de slag?

Of wellicht heb je een parttime baan, maar zoek je er voor een aantal uren per week nog een baan bij?

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die als bijbaan in Doetinchem voor de avonduren als orderpicker in de buizenpool wil werken. Je werkt gemiddeld 3 doordeweekse avonden van 19.

00 tot 22.00 uur. Het is een parttime functie voor langere periode en het is een flexibele bijbaan!

Als orderpicker ga je in een magazijn handmatig orders picken (buizen in verschillende soorten en maten) met behulp van een buizenkar.

Vanwege de zwaarte van de producten, betreft het fysiek werk.

Waar kom je te werken?

Rensa is een innovatieve organisatie met gigantische magazijnen waar producten op het gebied van ventilatie, verwarming en sanitair verzameld liggen.

Rensa staat voor Kwaliteit, er wordt hier dan ook bijzonder voorzichtig omgegaan met de producten.

Rensa heeft meer dan 400 medewerkers, is informeel en samen zorgen we ervoor dat het goed komt. De één noemt het Logistiek Medewerker, de ander Order Picker en weer een ander noemt Magazijn Medewerker.

Met een beetje humor kom je samen heel erg ver!

Ben jij bij voorkeur 3 avonden in de week beschikbaar en een flexibel, communicatief en een gedreven teamplayer? Dan is dit de ideale bijbaan.

Je bent bij voorkeur beschikbaar op vrijdagavond, de overige avonden is in overleg.

Heb je vragen omtrent deze leuke, flexibele bijbaan, neem dan contact op met Karin Hammink via het telefoonnummer 0314-373025.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier