Grondwerkzaamheden
Carrière uitzendbureau
Weert, Limburg
5 dagen geleden

Over de functie

Als grondwerker ben je de ogen en oren van onze monteurs en machinisten. Zonder jou zijn ze eigenlijk verloren! Je verricht de graafwerkzaamheden en assisteert bij montage werkzaamheden.

Wanneer er gegraven wordt met een machine, ben jij de ogen van de machinist. Met het voorsteken weet jij exact waar de kabels en leidingen in de grond zitten en ben je een belangrijke schakel bij het voorkomen van graafschades.

Je bent onderdeel van een team, een ploeg en samen werk je aan jouw project. Bijvoorbeeld bij het aansluiten van woningen op het gas- water- en electra.

Je werkt conform een planning en onder direct leiding en toezicht van jouw voorman.

Over het bedrijf

Perfect Infra, opgericht met als doel het nét even anders te doen dan anderen! Met als missie te laten zien dat het wel kan! Meedenken met onze medewerkers & opdrachtgevers.

We zijn open, creatief en oplossingsgericht! Er is veel kennis in huis vanuit de flexbranche, maar ook vanuit de Infratechniek.

Dit samen maakt een combinatie waardoor wij exact begrijpen waar onze medewerkers & opdrachtgevers behoefte aan hebben. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Om te functie van grondwerker goed te kunnen uitoefenen ben je in ieder geval in het bezit van een :

 • VCA certificaat
 • Veilig Werken Langs de Weg
 • Rijbewijs B.
 • Wanneer je deze certificaten( nog) niet in bezit hebt, maar ze wel wil halen, dan ben je welkom om te reageren! Heb je je rijbewijs( nog) niet, dan kunnen we altijd samen kijken of er vervoer geregeld kan worden.

 • Een leuke baan met voldoende toekomstmogelijkheden, bij het leukste bureau in de Infra, bij met zorg uitgezochte opdrachtgevers waarmee wij een intensieve samenwerking hebben!
 • Een prima salaris (boven cao-niveau)
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier