Creëer impact als lid van onze cliëntenraad
Saffier
Den Haag, Nederland
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor verschillende locaties in omgeving Den Haag is Saffier op zoek naar nieuwe leden voor haar cliëntenraden. Of je nu een omwonende van de locatie bent, nog studeert of een naaste bent van één van onze bewoners, ook jij kunt lid worden van een cliëntenraad.

Een waardevolle en dankbare functie voor ongeveer 6 uur per maand .

De cliëntenraad (CR) is een medezeggenschapsorgaan en zet zich in om de rechten en belangen van onze bewoners te bewaken.

De CR kan gevraagd (èn ongevraagd) advies en instemming geven aan het locatiemanagement over alles wat van belang is voor de bewoners van Saffier.

Je creëert als lid van een cliëntenraad dus echt impact binnen de organisatie en levert daardoor een waardevolle bijdrage aan het leven van onze bewoners.

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en wil jij je graag inzetten voor de belangen van bewoners? Dan zijn we op zoek naar jou!

Goed om te weten

De cliëntenraad komt gemiddeld 6 keer per jaar samen met management en teamleiders. Vergaderdata en tijdstippen worden in overleg met elkaar bepaald.

Als lid van de cliëntenraad wordt je benoemd voor een periode van 4 jaar, met een mogelijke herbenoeming van wederom 4 jaar.

Elke cliëntenraad wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris.

Over Saffier

Saffier is een Haagse ouderenzorgorganisatie. Wij zorgen ervoor dat de (ouder wordende) mensen ondersteund worden om zichzelf te kunnen zijn en blijven.

De persoonlijke wensen en behoeften van de bewoners staan voorop. Het DNA van Saffier is opgebouwd uit aandacht, betekenis geven en toekomstbestendige zorg leveren.

De ouderenzorg is in transitie, ook omdat ouderen langer thuis (willen) blijven wonen.

Functievereisten

Voor deze functie hoef je niet al jaren ervaring binnen de ouderenzorg te hebben. Wel zoeken we leden die :

 • Affiniteit hebben met de bewoners van onze zorglocaties. En dat kan heel breed zijn. Woon je bijvoorbeeld in de buurt van een zorglocatie en heb je altijd al een bijdrage willen leveren voor onze bewoners?
 • Of volg je een studie met betrekking tot (ouderen)zorg en wil je relevante ervaring opdoen? Ook familieleden, mantelzorgers en naasten van één van de bewoners van Saffier kunnen lid worden van de cliëntenraad.

 • Gemiddeld 6 uur per maand willen investeren in het cliëntenraadswerk
 • Wat wij bieden

 • Waardevol werk binnen een mooie en gedreven zorgorganisatie
 • Je bent een belangrijk klankbord voor onze bewoners
 • Je ontvangt jaarlijks een onkostenvergoeding van € 250,- en een reiskostenvergoeding
 • Je kunt invloed uitoefenen op het beleid van onze zorginstelling en is er ruimte voor jouw creatieve ideeën
 • Je kunt gebruik maken van scholing gericht op het cliëntenraadwerk
 • Solliciteren

  Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Dat is fijn om te horen! We nodigen je van harte uit om te solliciteren via ons sollicitatieformulier.

  Liever eerst nog wat meer informatie?

  Dan staat Milène du Burck, ondersteuner van de CCR Saffier, voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt Milène bereiken via telefoonnummer 06-19632667 of per mail :

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Jan de Roode, recruiter via 06-57512181 (ma, di, do, vrij).

  Reageer op deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier