Deegmaker
Covebo
Bunschoten-Spakenburg Utrecht, NL
3 dagen geleden

Ben jij ook zo gek op brood? Reageer dan nu!

Je nieuwe baan

Wij zijn op zoek naar een productie operator die niet alleen deeg maakt maar zichzelf ook als een echte bakker ziet. Word jij enthousiast van het maken van brood?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met jouw collega’s ga je er voor zorgen dat de marktkramen gevuld kunnen worden met het brood wat jullie gemaakt hebben.

Je bent verantwoordelijk voor het in- en afstellen van de machine zodat het productie proces soepel verloopt voor jou maar ook voor jouw collega’s.

Het is daarom ook van belang dat je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken.

Ervaring als operator vragen we wel omdat er verwacht word dat je zelf eerstelijns storingen kunt oplossen. Natuurlijk word er aan jou vertelt hoe ze werken bij onze opdrachtgever en hoe zij dingen aanpakken maar het is belangrijk dat je de technische kennis bevat om dit te doen.

Over het bedrijf

Voor één onze opdrachtgever in Bunschoten-Spakenburg zijn wij opzoek naar gedreven productiemedewerker. Onze opdrachtgever heeft een mooie industriële bakkerij, waar je komt te werken binnen echt familie bedrijf wat een begrip is in de bakkerswereld! Ben jij klaar voor een uitdaging waar het draait om ambacht en kwaliteit, dan is jouw sollicitatie bij Covebo binnenkort een feit!

je nieuwe baan

recepturen lezen en leren begrijpen dat is waar het om gaat in deze functie, als je dit doet kom jij aan de basis te staan van een ambachtelijk en mooi product!

Instellen en ombouwen van machines en het secuur te werk gaan met grondstoffen zijn voor jou dagelijkse koek. Je zorgt ervoor dat de productie op nauwkeurige wijze wordt voorbereid en je bedient en optimaliseert de productielijn om tot een goede kwaliteit van de producten te komen.

Tijdens de productie controleer je voortdurend het proces om de gevraagde kwaliteit te waarborgen. Uiteraard neem je hierbij de veiligheids- en hygiëneregels in acht.

Wat we jou bieden

 • Een salaris tussen de € 2100 en € 2656 dit is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar, reiskostenvergoeding vanaf 7,5 kilometer;
 • pensioenopbouw via Covebo hier na via het Bakkerspensioenfonds conform CAO Bakkersbedrijf;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime overeenkomst (38 uur per week);
 • vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris, uitgekeerd in mei;
 • de mogelijkheid om verschil uit te maken en mee te groeien met onze organisatie;
 • en als laatst maar zeker niet onbelangrijk, iedere week lekkere koekjes mee naar huis!

  Wat we verwachten

  Je bent iemand die kan voorbereiden, regelen, uitvoeren en controleren van diverse werkzaamheden. Jij :

 • Hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
 • Hebt gevoel voor techniek;
 • Bent gedreven om een goede productie te draaien;
 • Helpt bij storingen en indien mogelijk kan je ze ook oplossen;
 • Maakt de omgeving van de machines schoon;
 • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Bent fulltime beschikbaar in de 3 ploegendienst.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier