Heftruckchauffeur
Randstad
'S-HEERENBERG, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een logistieke functie waarin heftruck rijden een belangrijke taak is? Dan vragen we even je aandacht voor de volgende job :

Logistiek medewerker, fulltime, in dagdienst, in 's-Heerenberg.

Voor de komende tijd, in ieder geval tot eind dit jaar, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Je dient in het bezit te zijn van een heftruck certificaat, maar daadwerkelijk ervaring op de heftruck is ook gewenst.

Je zal je bezig houden met het in- en uitladen van producten uit de vrachtwagens, herinrichten van de buitenplaats met behulp van de heftruck en verdere ondersteuning van het logistieke team binnen deze productieomgeving.

Verder zijn we op zoek naar een proactief type, wie werk ziet liggen en zichzelf wel in een relatief wat kleiner bedrijf te werken.

Nou ja klein, als we kijken naar de grote bedrijven op het industrie van 's-Heerenberg, is dit wel een klein bedrijf ja.

Je bent met om en nabij een man of 30 aan het werk, verdeeld over 2 ploegen.

Ben je geinteresseerd? Klik dan op de ''solliciteer'' knop!

Wil je wat meer informatie? Bel dan naar 0314-373 en vraag naar Jessy Caspers!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier