Order picker / Reachtruck chauffeur Fulltime Boxmeer
Logistic Force
Boxmeer, NL
8 dagen geleden

Locatie : Boxmeer / Opleidingsniveau : lbo / Type : Fulltimer

Op zoek naar werk als order picker gecombineerd met reachtruck werk in regio Nijmegen / Boxmeer ? bij Logistic Force word je echt met open armen ontvangen ! Ben jij toe aan een werkgever die weet wat er in de logistiek speelt?

Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo’n bedrijf werkt dan bij zomaar’ een werkgever : welkom bij Logistic Force!

Wat ga je doen ?

Voor een gerenommeerd bedrijf in Boxmeer ga je werken als orderpicker / reachtruckchauffeur. Je bent hoofdzakelijk bezig met het order picken van verpakte kip produckten,afgewisseld met werk op de Reachtruck.

De werktijden zijn op de dag van 7.45 tot 17.00 uur met af en toe uit loop naar 18 uur.

Wat is belangrijk ?

Dat je een geldig certificaat hebt om een reachtruck te besturen of bereid bent deze te gaan halen,en je je prettig voelt met werkzaamheden die veelal binnen plaatsvinden.

Je werkt graag in teamverband en vind het geen probleem om in een koel vries cel te werken. Kan jij je vinden in dit profiel dan zien we graag je reactie.

Hoe gaan we je terug betalen ?

Op vele manieren. Te beginnen met een salaris conform CAO van de inlener. Maar misschien nog wel belangrijker zijn de 'extraatjes', zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

Bovendien denken we niet alleen mee over jouw toekomst, maar investeren we er ook in. Denk hierbij aan de benodigde certificaten m.

b.t. de werkzaamheden. En ben je supergemotiveerd? Dan zijn er nog vele andere opleidingsmogelijkheden bij Logistic Force.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier