Marketeer
Aon
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

De functie

Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het tactisch richting geven aan de online B2B-markt. Dankzij jou werkt onze online klantenreis optimaal en breng je nieuwe intiatieven aan voor nieuwe online marketingprojecten.

Je verdiept je in de markt, de trends en de technieken. Door deze te analyseren kan je vervolgens een plan uitrollen en daadwerkelijk tot uitvoering brengen.

Dankzij je verdiepende onderzoek is het geen probleem om je keuzes te onderbouwen en anderen te overtuigen en mee te nemen in de uitvoer van je plannen

Natuurlijk heb je hiervoor een kundig en enthousiast team om je heen. In samenwerking met de (campagne)marketeers ben je continue op zoek naar optimalisatie van de customer journey met maximale relevantie voor de doelgroep en de hoogste conversie.

Je stuurt online marketingpartners aan en werkt nauw samen met de social media, content en marketing automation specialisten.

 • In een notendop;
 • De online customer journeys ontwikkelen, optimaliseren en inrichten
 • Versterken van brand engagement bij (toekomstige) klanten
 • Realiseren van de go-to-market plannen en doelstellingen voor de diverse doelgroepen
 • Je zorgt dat iedere interactie die een klant met onze organisatie heeft een positieve indruk achterlaat
 • Uitvoeren van klant onderzoeken (bijvoorbeeld; A / B-testen, klantpanels)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier