Traineeship Installatietechniek
Kracht Recruitment
Eindhoven, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Binnen deze ambitieuze organisatie is er plaats voor een leergierige, enthousiaste en gemotiveerde starter. Het traineeship duurt 2 jaar waarin je steeds verder de diepte ingaat om uiteindelijk uit te komen bij de functie die het best bij jou past.

Denk hierbij aan functies als, beginnend aan het begin van het proces tot eind : Engineer, (BIM) Modelleur, Kostendeskundige, Ontwerptechnicus, Calculator, Projectleider, Werkvoorbereider, Uitvoerder en Coördinator.

Daarnaast kan je ook nog kiezen of je je verder wilt specialiseren richting woningbouw, utiliteitsbouw of industriebouw. Binnen de functie van trainee kan je het volgende verwachten :

 • Meedenken in werktuigbouwkundige installatietechniek ontwerpen
 • Deelnemen aan diverse projectteams
 • Ontwerpen, tekenen en / of modelleren van gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties
 • Functieeisen

  Om in aanmerking te komen voor een traineeship dien je over de volgende competenties te beschikken :

 • Afgeronde MBO of HBO opleiding richting Werktuigbouwkundige Installatietechniek
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever behoort tot één van de meest vooraanstaande Installateurs van Nederland, met als standplaats Eindhoven.

  Deze installateur onderscheidt zich door haar brede visie op techniek en weet zodoende samen met haar specifieke kennis interessante projecten binnen te halen.

  Dit biedt mogelijkheden om je binnen verschillende disciplines verder te ontwikkelen.

  Binnen dit bedrijf heerst een winnaarsmentaliteit waardoor je makkelijk in de slipstream wordt meegezogen en zodoende meeprofiteert van de vele mogelijkheden die zich binnen deze organisatie voordoen.

  Deze installateur is in meerdere markten actief en zodoende is er voor jou altijd een passend project om mee aan de slag te gaan.

  Binnen deze ambitieuze organisatie is er plaats voor diverse traineeships om op deze manier de start van jouw carrière te maken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een functie waar je binnen een gemotiveerd team aan de slag gaat met interessante en grote projecten. Tevens is er de mogelijkheid om binnen deze installateur door te groeien.

  Bovendien biedt deze installateur een bovengemiddeld start-salaris (ten minste €2.200 bruto per maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier