VERPLEEGKUNDIG REUMACONSULENT
Gemini Ziekenhuis
Alkmaar , NL
2 dagen geleden

De functie

Als verpleegkundig reumaconsulent inventariseer en analyseer je de klachten van de patiënt d.m.v. het houden van zelfstandige spreekuren.

Je stelt een zorgplan op en coördineert het zorgproces in afstemming met de artsen. Je geeft in deze functie prikinstructies, voorlichting, informatie en advies aan reuma patiënten en klinische lessen.

Je beantwoordt ook vragen telefonisch van patiënten en verzorgt de administratieve afhandeling van de spreekuren. Daarnaast neem je ziekte activiteit scores af en ontwikkel je protocollen, participeren in wetenschappelijk onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Als verpleegkundig reumaconsulent ben je mede inzetbaar op buitenpolikliniek Diagnostisch Centrum in Heerhugowaard en Den Helder.

Wij vragen van een reumaconsulent

 • een afgeronde opleiding verpleegkundig reumaconsulent is een pre
 • Hbo werk- en denkniveau
 • affiniteit met de problematiek van reumapatiënten
 • ervaring systeemziekten en osteoporose is een pré
 • Wie ben jij?

  In de functie van reumaconsulent toon je initiatief en kan je naast het werken in het team ook goed zelfstandig uit de voeten.

  Je bent een flexibel en een benaderbaar persoon die stevig in zijn schoenen staat. Onze nieuwe collega is enthousiast en collegiaal.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een klantgerichte houding hebt.

  Wij bieden

 • een uitdagende functie in een complexe en inspirerende organisatie
 • je een aanstelling gedurende het zwangerschapsverlof met de mogelijkheid om voor 20-24 uur in vaste dienst te komen
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 3.490,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 50)
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness
 • nauwelijks files rond Alkmaar / Den Helder
 • De afdeling

  Mensen op weg helpen, dat is ons dagelijks werk. Dit doen wij door goede zorg te leveren aan onze patiënten. Deze patiënten variëren in de leeftijd van 2 tot 100 jaar.

  Goede zorg en klantgerichtheid staan centraal. De patiënten komen met regelmaat terug en kennen het team van de reumatologie.

  Je zal samen met 4 andere collega’s in de functie verpleegkundige reuma consulenten werkzaam zijn op de poli. Daarnaast werk je samen met 6 reumatologen, 11 polikliniekassistenten, een physician assistant en een secretaresse.

  Het team is jong, vernieuwend en hecht. De polikliniek reumatologie is gevestigd op drie locaties, Alkmaar, Den Helder en Heerhugowaard.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-

  specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland.

  Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een verzorgingsgebied met ruim 600.000 inwoners. Door Elsevier zijn wij onlangs benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland.

  Samen beter, samen de beste!

  Ben je enthousiast?

  Voor meer informatie over de functie of afdeling bel je met Esther Kool (unithoofd polikliniek reumatologie Alkmaar en Den Helder) op telefoonnummer 072 548 3250.

  Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

  Voorafgaand een dagje meelopen om sfeer te proeven behoort zeker tot de mogelijkheid!

  Solliciteren kan via het sollicitatieformulier via het sollicitatieformulier via de oranje knop hieronder o.v.v. vacaturenummer 1742.

  Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

  Vacaturenummer : 1742 Solliciteren Deel deze vacature : Twitter Facebook LinkedIn Email

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier