Servicemonteur Melkveehouderij –Alphen aan den Rijn
AB Zuid Holland
Alphen aan den Rijn, Nederland
6 dagen geleden
source : Jobsonline

Waar je aan de slag gaat : Als Servicemonteur Melkveehouderij ga je aan de slag bij een dealer van technologisch hoogstaande stalproducten voor de melkveehouderij.

Zij verkopen en onderhouden verschillende melkmachines, koelsystemen, mestafvoersystemen en voerrobots voor de veehouderij en voornamelijk gericht op koeien.

Bij deze machines kun je denken aan machines voor conventioneel melken maar ook aan de aller nieuwste melkrobots. De organisatie heeft klanten in een groot gebied, namelijk Zuid-Holland, Noord-Holland en een deel van Utrecht.

De organisatie heeft op dit moment een team van 23 mensen en wil dit graag uitbreiden met Servicemonteurs voor de melkveehouderij.

Wat ga je doen?Als Servicemonteur Melkveehouderij ben je bij deze dealer van stalproducten verantwoordelijk voor het onderhoud en service van melkinstallaties.

Zoals traditionele melksystemen maar voornamelijk melkrobots. Het onderhoud voer je uit aan de machines en bijbehorende apparatuur.

Dit doe je op locatie bij de veehouders. Je krijgt een grote bus mee, hierin zitten bijna alle onderdelen die je nodig hebt om storingen op te lossen.

Het is een functie met veel doorgroeimogelijkheden. Je begint bijvoorbeeld als Junior Servicemonteur met het plaatsen van nieuwe producten, voornamelijk melkrobots.

Op deze manier krijg je de kans om de producten helemaal te leren kennen. Vervolgens ga je ook aan de slag als servicemonteur bij het uitvoeren van de periodieke controle.

Tot slot ontwikkel je je door tot Senior Servicemonteur waarbij je ook storingen op locatie gaat oplossen. Jij bent dé kenner van de melkrobots en geen uitdaging is te groot voor jou.

Je lost storingen op waardoor je de veehouder en vooral de koeien blij maakt. Het meedraaien van storingsdiensten maakt ook deel uit van de functie.

De ideale kandidaat : - Heeft bij voorkeur ervaring als servicemonteur en ervaring of affiniteit met de agrarische sector- Heeft een opleiding gevolgd aan de HAS of een technische opleiding afgerond in de richting van elektronica of mechatronica- Is klantgericht, spreekt goed Nederlands en het liefst ook de taal van de veehouder- Denkt in oplossingen, is nauwkeurig, geordend en flexibel.

Voor wat, hoort wat, jij krijgt : - Een uitdagende functie waarbij je gaat werken met mooie producten en op verschillende locaties- Een goede beloning volgens de cao kleinmetaal, de beloning is afhankelijk van je kennis en ervaring- Een grote bus waarmee je op pad gaat met alle materialen- De mogelijkheid om te werken in een dynamisch bedrijf met een goede werksfeer en volop doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie & solliciterenBen jij de servicemonteur die wij zoeken en ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan?

Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie kun je contact opnemen met : Wim van Vliet T : 0174 - 79 30 08

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier