Junior data scientist
Arcadis
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Arcadis Nederland is front-runner in de digitale transformatie van de Design & Engineering industrie. Steeds meer van onze oplossingen worden steeds meer data gedreven.

Om die transformatie te versnellen richt Arcadis Nederland een Data Analytics Competence Center op. We zoeken enthousiaste en vaardige data & IT professionals die vanaf de start onderdeel van dit competence center gaan uitmaken.

Als Data Analytics Competence Center zullen we goede data-driven ideeën uit heel Arcadis selecteren en die verder ontwikkelen, bouwen en hosten.

Jij gaat deelnemen aan creatieve brainstormssessies en workshops over de te bouwen toepassingen. Daarnaast ga jij aan de slag met programmeerwerk en analytics om te zorgen dat het ook echt werkt.

Het Data Analytics Competence Center zoekt zowel data scientists met een IT mindset, als programmeurs met een data mindset.

Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen als buiten het team. Uiteraard word jij begeleid door ervaren collega’s!

Wat vragen wij?

Data is echt jouw ding! Ook heb jij een hbo / wo diploma behaald richting IT, Business Analytics, Big Data, Data Science of aanverwant.

Daarnaast :

 • heb jij goede statistiek- en wiskundekennis;
 • heb je ervaring met Data Science technieken, zoals Machine Learning, NLP, BI, Visualisatie, et cetera;
 • ben je handig met SQL, R en / of Python;
 • ben jij leergierig en pro-actief;
 • ben jij zelfstandig qua techniek, teamspeler qua toepassing;
 • spreek en begrijp je Nederlands en Engels.
 • Wat bieden wij?

  Onze visie is onze passie : . Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team.

  De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

  Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project-

  en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en om jouw talent ten volste te benutten.

  Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn en het . Ook , een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project.

  Lees ook de van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier