BBL leerling Systeemintegratie & Techniek
Heijmans
Landelijk, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Met onze expertise op het gebied van Systeemintegratie & Techniek (SI&T) kunnen we systemen en technische automatisering (zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige) voor infrastructurele werken ontwerpen, realiseren en in stand houden.

Denk bijvoorbeeld aan Verkeers- en Tunneltechnische Installaties inclusief systemen op het gebied van besturing, bediening en bewaking.

Tevens calculeren, ontwerpen, realiseren en onderhouden we technische systemen voor bruggen, sluizen en dynamisch verkeersmanagement.

Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Onze collega’s Chantal en Jeffrey nemen je mee in de wereld van SI&T in dit filmpje.

Als leerling bij Systeemintegratie & Techniek verricht je samen met ons installatiewerkzaamheden aan verkeersmanagementinstallaties, zoals matrixborden en parkeerverwijssystemen.

Met deze ervaringen en een diploma op zak na het afronden van je opleiding kan je zelf aan de slag als (eerste) monteur in de elektrotechniek.

Wij bieden je technische uitdagingen op de meest gave projecten. Systeemintegratie & Techniek werkt landelijk en we zijn daarvoor op zoek naar gemotiveerde BBL leerlingen verspreid door het hele land.

Wat doen we bij Heijmans?

De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de wegen die ze met elkaar verbinden : Heijmans maakt en verbetert ze! Dat doen we al bijna honderd jaar.

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland. Bij Heijmans Infra werk je aan (snel)wegen, tunnels, sluizen, fiets- en wandelpaden, vliegvelden, bedrijfsterreinen, natuurgebieden, pleinen en straten, in grote en kleine woon- of winkelgebieden.

Met vernieuwende producten en diensten willen we toonaangevend zijn in mobiliteit, nu en in de toekomst. Ons doel is om een veilige, bereikbare en leefbare openbare ruimte te realiseren met een soepele verkeersdoorstroming.

Daar is visie, kennis en kunde voor nodig. Zaken waar medewerkers van Heijmans Infra 24 / 7 aan werken en dat graag samen met jou verder ontwikkelen.

Onze stage- en leerwerkplekken vind je door het hele bedrijf, op ieder moment!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier