Casusregisseur
Zorgenwelzijnplein
Rotterdam
13 uur geleden

Functieomschrijving

Antes is op zoek naar een Casusregisseur voor onze locatie in Rotterdam-Zuid

Informatie

Als casusregisseur ben je de spil in het web rondom de organisatie van de WMO. Je draagt zorg voor een juiste intake van de cliënt, en zorgt in samenwerking met de begeleider voor een kwalitatieve uitvoering van het arrangement.

Je bent ondernemend, pro-actief en zelfstandig. Je kunt goed organiseren en overzicht behouden. In de functie van Casusregisseur ben je samen met je collega casusregisseurs verantwoordelijk voor een regio met een gemiddelde caseload van 120-140 cliënten, zowel intramuraal als extramuraal, waar je inhoudelijk en administratief zicht op houdt.

Verder bestaan je werkzaamheden uit :

 • Je leidt cliënten toe naar begeleiding en zorgt dat de juiste aanmeldingsprocedure wordt gevolgd;
 • Je doet samen met de begeleiders intakes bij nieuwe cliënten;
 • Op basis van de WMO indicatie zorg je voor de juiste inzet zorg;
 • Je werkt samen met je overige Antes collega's en de ketenpartners zoals de WMO-consulenten, wijkteam en collega-zorginstellingen.
 • Functie-eisen

  De ideale Casusregisseur is in het bezit van de volgende kwalificaties :

 • Bezit minimaal een afgeronde HBO-opleiding : SPH, MWD, Pedagogiek en / of Social Work (met specialisatie in de GGZ) met minimaal 2 jaar relevante (werk-)ervaring;
 • Bekend met wet- en regelgeving rond de WMO en met herstel ondersteunende zorg;
 • Affiniteit met mensen met psychiatrische en / of verslavingsproblemen;
 • Je legt makkelijk contact met cliënten en kan je goed verplaatsen in anderen;
 • Je vindt samenwerken met collega's en ketenpartners geen enkel probleem;
 • Je bent vindingrijk en kan je makkelijk aanpassen;
 • Je bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden te organiseren;
 • Je kunt goed grenzen stellen en durf je om hulp te vragen als je iets niet duidelijk is
 • Aantoonbare ervaring in een functie waar 'organiserend vermogen' tot uiting kwam.
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie Begeleider 5 voor 32-36 uur. Het salaris bedraagt minimaal € 2611,- en maximaal € 3571,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie over de vacature neem je contact op met Daniëlla Dumoulin, Hoofd verblijf, telefoonnummer 06 82 92 19 67

  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Recruitment, telefoonnummer 06 2095 0192. Bij gelijk geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang.

  Antes , is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

  Antes is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier