Helpende - zorgvilla Roosendaal (28-9)
Facilicom
Roosendaal, NL
3 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijvendie samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevendespelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom,Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken we aanfacilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Incluzio is 1 van de 4 divisies van hetfamiliebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong enmet een omvang waar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dandoen wij dat ook. Naast dat Incluzio bij ons familiebedrijf hoort,is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion,Facilicom Solutions en Gom.

Met meer dan 26.000 medewerkers is eenuitdaging ons niet snel te groot.

De sleutel voor het realiseren van onze ambitie ligt in hetintegraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein endienstverlening op wijkniveau.

Met een resultaatgerichte aanpak,door samen te werken en grensoverschrijdend te denken, willen we opal deze terreinen goed presteren.

Zo bouwen we aan een aangename eninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáárdoen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

We gaan op eengelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee.Onze slogan? Happy people make happy people.

In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijkeservice en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnenblijven wonen.

De menselijke maat, huiselijkheid,familiegerichtheid, aandacht voor eten en drinken en opgeruimdheidstaan voorop. De service- en zorgverlener ben je als professional,liefdevol en gepassioneerd als mens.

We vragen veel van je,alhoewel je dat van nature doet, maar je krijgt er dan ook blijegezichten en dankbaarheid van bewoners en hun familie voorterug.

Functieomschrijving

Alshelpende assisteer je de verpleegkundigen en verzorgenden enverricht je ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot zorg enwelzijn van onze bewoners.

In deze functieondersteun je bij het dagelijkse leven en wonen in het huis, tenbehoeve van het welzijn van de bewoners en hun vragen en behoeften.

Je verricht ADL- en verzorgende werkzaamheden zoals wassen, aan- enuitkleden, toiletgang, transfers en biedt hulp bij de maaltijden.

Ook begeleid en stimuleer je de bewoner bij het handhaven envergroten van de zelfredzaamheid. Je hebt een signalerende functieen observeert en rapporteert bijzonderheden over gezondheid enwelbevinden en treedt zo nodig handelend op binnen de eigenbevoegdheden.

Jij brengt huiselijkheid en sfeer in activiteiten ensamenzijn met één of meerdere bewoners. Je bent creatief en actiefin het aanbieden van passende activiteiten en draagt bij aanstructuur in de dagbesteding van bewoners.

Helpende Marlies vertelt : Alle bewoners hebben eeneigen, luxe appartement en wij bieden hen zorg en service op maat,24-uur per dag.

Ik help bewoners onder meer met wassen, aankledenen eten als ze dat niet meer zelf kunnen. We doen alles in overlegmet henzelf of hun familie.

We nemen hier nooit ongevraagd de regieover. In de middag doe ik vaak een spelletje met bewoners, we makeneen wandeling of tuinieren en praten wat samen.

Compartijn biedt comfort care voor senioren.In onze kleinschalige, luxe huizen bieden we persoonlijke serviceen zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen blijvenwonen.

Ouderen met somatische en psychogeriatrische aandoeningenwonen hier door elkaar. Wij bieden hen 24-uurszorg en service opmaat en hebben respect voor de eigen identiteit, de levensvisie ende privacy van elke bewoner.

Waar mogelijk bevorderen we deautonomie.

Dit ben jij :

 • Een gekwalificeerde Helpendemet een MBO diploma niveau 2;
 • Gedreven om vooranderen te zorgen en minimaal 3 jaar ervaring in het verzorgen enondersteunen van oudere mensen;
 • Minimaal 20 uurper week beschikbaar en flexibel. Je bent bereid om zowel dienstendoordeweeks als in het weekend tedraaien;
 • Representatief, sociaal engeorganiseerd : onze bewoners worden blij van jouwondersteuning;
 • Integer, je hebt respect voor deprivacy van onze bewoners en beseft je dat jij te gast bent in hunleefomgeving.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast veel lof en waardering, krijg jeook :

 • Een salaris tussen de € 1.767,87 en €2.305,18 bruto per maand (FWG 25 cao VVT);
 • Pensioenopbouw bij hetpensioenfonds Zorg& Welzijn;
 • 8%vakantiegeld en 8,33%eindejaarsuitkering;
 • Eenreiskostenvergoeding conformcao;
 • Voldoende tijd om echt persoonlijkeaandacht te geven aan bewoners;
 • Eenenthousiast gemotiveerd team in een jongeorganisatie;
 • Kans om door te groeien naarverzorgende;
 • Flexibiliteit in diensten;samen met de andere helpende kom je tot het rooster, zodat hetoptimaal aansluit bij jullie wensen;
 • Je kuntonline onbeperkt trainingen volgen via ons opleidingsplatformGoodHabitz. De leukste manier om meer kennis op te doen in jouwvakgebied of persoonlijke interesses.
 • Wil jij een bijdrage leveren aanpersoonsgerichte zorg en service voor ouderemensen?

  Solliciteer dan direct op deze baanvia de sollicitatiebutton en bouw mee aan het succes van onzeorganisatie!

  Meer weten over dezevacature of onze organisatie?

  Neem dancontact op met Monique van der Net (recruiter) via telefoonnummer06 48 07 45 43 of stuur een email naarsolliciteren compartijn.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier