Senior Consultant HR Services (28-40 uur)
MAZARS
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Ben jij die Senior Consultant die HR projecten van A tot Z tot een goed einde weet te brengen door middel van jouw kennis en (advies)vaardigheden?

Zie jij overal kansen en bouw je graag verder met ons mee aan uitbreiding van de afdeling HR services. Dan is dit een uitdagende vervolgstap in jouw carrière.

Als Senior Consultant HR Services ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van projecten voor onze klanten.

Onze projecten beslaan het gehele HR spectrum, waaronder organisatieadvies en verandermanagement, beloning- en functiewaardering, beoordelingssystemen, cultuur-

en leiderschapsvraagstukken, due dilligence en benchmarking.

Je adviseert en begeleidt klanten met betrekking tot HR (beleids)vraagstukken, organisatieadvies vraagstukken, arbeidsvoorwaarden en arbeidsjuridische kwesties en helpt zo klanten om de productiviteit en betrokkenheid van hun personeel te optimaliseren en tegelijkertijd het rendement te vergroten.

Ook denk en werk je mee aan het ontwikkelen en introduceren van HR procedures, instrumenten en systemen op maat. Daarnaast geef je trainingen en workshops aan klanten over diverse HR onderwerpen en werkt mee aan het verder professionaliseren van onze HR Services Academy.

Daarbij heb je een belangrijke rol in het opleiden van (junior) consultants. Je werkt nauw samen met als doel hen op te leiden zodat zij een zelfstandige rol vervullen bij het uitvoeren van onze projecten.

Kennisdeling en coaching zijn hierbij essentieel.

Tot slot ga je als Senior Consultant HR Services actief aan de slag met de werving van projecten. Zo geef je onder andere presentaties aan klanten en collega’s.

Je ontwikkelt nieuwe tools en instrumenten en bent op de hoogte van relevante marktontwikkelingen ten einde deze om te zetten in kansen voor de afdeling en haar klanten.

De afdeling

HR Services maakt onderdeel uit van de afdeling loonbelasting en global mobility. Deze landelijke opererende afdeling bestaat uit meer dan 30 professionals die zowel nationale als internationale klanten begeleiden en adviseren.

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière, met aandacht voor coaching, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Wij bieden je de vrijheid en ruimte om jouw eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn.

Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor je kennis kunt omzetten in kansen. Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend.

Naast een marktconform salaris hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een premievrij pensioen en het volgen van zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier