Meewerkend voorman
Alpha Deuren
Didam, NL
4 dagen geleden

Industriële deuren worden vaak gezien als sluitpost. Alpha Deuren International ziet haar producten vooral als startpunt voor onderscheidende utiliteitsbouw en woningbouw.

Vanuit die gedachte startten we in 1995 met de productie van hoogwaardige industriële ISO en ALU sectionaaldeuren.

Sindsdien onderscheidt Alpha zich door hightech productiefaciliteiten, een innovatief en compleet leveringsprogramma, een heldere werkwijze en zeer scherpe prijzen.

Die aanpak werkt, tot op de dag van vandaag. Jaarlijks vinden ruim 70.000 sectionaaldeuren hun weg naar opdrachtgevers in 24 landen.

Wij doen er alles aan om klanten tevreden te maken, service staat op nummer 1. Elke dag weer een wereld aan nieuwe mogelijkheden openen, dat is de wereld van Alpha Deuren International.

Onze organisatie is sterk groeiende en wij opereren vanuit Didam. In totaal zijn we met 270 collega’s.

We zijn uitstekend bereikbaar! Ons kantoor ligt op steenworp afstand van de snelweg en recht tegenover het station! Er heerst bij ons een informele en open sfeer.

Collega’s zijn erg behulpzaam en zorgen goed voor elkaar. Het is een hechte club, waar in een goede sfeer topproducten worden gemaakt.

Samenwerking is de basis voor succes!

Wat je gaat doen

Als Meewerkend Voorman op één van onze afdelingen zorg jij ervoor dat de werkzaamheden op jouw afdeling vlekkeloos verlopen.

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers en je zorgt voor een goede werkverdeling. Je bent een voorbeeld voor jouw collega’s en je bent diegene bij wie zij terecht kunnen met vragen.

De ploegendiensten zien er als volgt uit : de ene week van maandag t / m vrijdag van 05.00 13.45 uur. De andere week van maandag tot en met donderdag van 13.

45 23.10 uur en op vrijdag tot 20.30 uur.

Wat wij bieden

 • Fulltime dienstverband, 40 uur per week.
 • Uitstekend salaris.
 • Toeslagen voor ploegen en overuren conform CAO metalektro. De toeslag voor 2 ploegen is 14,5%.
 • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen.
 • Doorgroeimogelijkheden. Alpha groeit en zoekt mensen die mee willen groeien.
 • Uitstekende reiskosten. € 0,19 per km met een max van 100 km per dag.
 • En verder?

  Een leuke, gevarieerde baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Je komt te werken binnen een hecht team.

  Je krijgt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier