Huishoudelijke Hulp
Axxicom
Bergen, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Anderen helpen is het liefste wat je doet. Voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen, zet jij je graag in.

Jij hebt het hart op de goede plek. Als huishoudelijke hulp werk je graag zelfstandig en zie je jezelf als harde werker.

Welke diploma’s je nodig hebt? Geen enkele. Die vragen we namelijk niet. Belangrijker vinden we jouw motivatie om als huishoudelijke hulp te komen werken bij ons.

Jij bent sociaal, hebt een luisterend oor en weet waar mensen behoefte aan hebben. Uiteraard wel op het moment dat het past in jouw planning én in dat van onze klanten.

Schoonmaken, wassen en een praatje maken met de klant : het hoort er allemaal bij.

Als huishoudelijke hulp ben je meer dan alleen een schoonmaker’ : schoonmaakwerk is één van de taken, maar als betrokkene signaleer jij als eerste de veranderingen in de leefsituatie van mensen en onderneemt hier actie op Je werktijden zijn tussen 8 : 00 en 18 : 00 uur, samen bepalen we wanneer en hoeveel je werkt.

Je komt terecht in een zelf organiserend team, waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor de planning en je eigen klanten.

Af en toe is er ook een werkoverleg met collega's. Jouw regiocoach geeft je de volledige vrijheid in deze baan en zorgt voor de nodige aansturing.

Als jij op zoek bent naar een verantwoordelijke parttime baan midden in de maatschappij : dan is de functie voor huishoudelijke hulp bij Axxicom Thuishulp jou op het lijf geschreven!

Marja werkt al 12 jaar als huishoudelijke hulp bij Axxicom Thuishulp.

Toen de kinderen naar school gingen wilde ik toch weer overdag aan de slag. Na een open sollicitatie werd ik aangenomen en kon ik snel aan de slag.

Ik ben nog steeds blij met mijn werk als interieurverzorger en hou van het menselijke contact dat het werk met zich meebrengt.

Het werk kan soms fysiek best zwaar zijn maar de waardering van de cliënt maakt al een hoop goed. Iedere keer als ik ben geweest, schrijf ik in het kort op wat ik heb gedaan en hier moet de cliënt ter controle ook voor tekenen.

Cliënten hebben vaak behoefte aan een praatje dit doen wij dan ook tijdens de huishoudelijke werkzaamheden."

Wat je krijgt

Naast veel lof en waardering, krijg je ook :

 • een salaris van € 11,14 bruto per uur, fietsvergoeding € 1,18 en vakantiegeld 0,8%
 • pensioensopbouw bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • eindejaarsuitkering : 8,3% van je jaarsalaris;
 • telefoonvergoeding van €5,- per periode;
 • aanbod van online trainingen tot je beschikking, zo doe je meer kennis op van je vakgebied.
 • Wie je bent

 • Jij hebt persoonlijke aandacht voor onze klanten;
 • Je werkt graag zelfstandig.
 • Je woont in Heiloo of Bergen
 • Ben jij de Huishoudelijke Hulp die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier