Verpleegkundige - Rosendael, Vechtestein - Utrecht Stad
Careyn
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Gaan we er vandaag nog op uit?" Deze bewoner is wel klaar met de koffie en jij eigenlijk ook. Je hebt zin in de dag en bedenkt hoe deze gaat verlopen.

Je kunt goed organiseren en je hebt al geregeld dat je zometeen daadwerkelijk met een groepje mensen naar buiten kunt. De eerste vrijwilligers druppelen al binnen.

Als gediplomeerd Verzorgende-IG heb je oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om het goed te hebben en je kunt maatregelen nemen om daar vorm aan te geven.

Samen met je team zorg je voor een huis als een thuis. Je wordt er zelf ook gelukkig van, want jij wil mensen kwaliteit van leven bieden.

Je zet de koffiekopjes in de afwasmachine. Mooi, daar hoef je alvast niet meer over na te denken.

Dit neem jij mee :

 • Je bent minimaal in het bezit van het MBO diploma Verpleegkunde;
 • Je bent als verpleegkundige ook BIG-geregistreerd;
 • Je hebt ervaring in de intramurale gezondheidszorg;
 • Je maakt onderdeel uit van een professioneel-gestuurd team;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je hebt veel affiniteit met de doelgroep;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een goed empathisch vermogen;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Om de veiligheid van onze bewoners en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
 • Wat wij bieden :

  Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 45.

  Daarnaast ontvang je 8 % vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je krijgt een vast dienstverband.

  Hier ga je werken

  De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis'. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht.

  Teams zijn blij met nieuwe collega's en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van 'thuis' uit.

  Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals 'Uit eten in eigen huis', schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners.

  Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z'n dak.

  Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag.

  Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

  Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen?

  Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina '

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier