Medewerker Groenvoorziening
Actief Techniek
Groningen, Groningen
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij lekker in de buitenlucht aan het werk? En aan het werk bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan is dit een vacature voor jou.

Een groenbedrijf, gevestigd in de omgeving van de stad Groningen is per direct op zoek naar groenvoorzieners. Samen met een gezellig team van groenvoorzieners ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bijvoorbeeld plantsoenen en parken.

De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor de dag voorbij vliegt. Voorbeelden hiervan zijn het snoeien van heggen / bomen / struiken, het maaien van bermen en taluten, bosmaaien, blad blazen, en het aanharken en schoffelen van groot groen projecten.

Je maakt niet alleen deel uit van het bedrijf waar je werkt als groenvoorziener. Jij maakt deel uit van Actief Techniek Prima Personeel waar twee vaste contactpersonen, die gespecialiseerd zijn in de branche, 24 / 7 voor je klaarstaan en een leuke werkplek zoeken die bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier