Projectcoördinator Elektrotechniek
Florere
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Functie

Voor een middelgrote technische dienstverlener in Rotterdam zoeken we een Projectcoördinator Elektrotechniek. Je assisteert de Projectleider Beheer & Onderhoud bij het organiseren, technisch begeleiden en coördineren van de werkvoorbereiding van de toegewezen projecten, zodat deze optimaal verloopt en de projectdoelstellingen worden gerealiseerd.

Interesse? Reageer dan direct!

Als Projectcoördinator bereid je de uitvoering voor, ondersteunt de montage en bepaalt in overleg met de projectleider en calculator de kaders voor de uitvoering van diverse kleine projecten.

Je maakt deelplanningen voor de voorbereiding en uitvoering van projectwerkzaamheden, monitort de voortgang en signaleert afwijkingen aan de leidinggevende.

Je stelt offertes op voor meer- minderwerk en legt deze voor aan de projectleiding en verzorgt de administratieve begeleiding en archivering (dossierbeheer).

Je bewaakt de planning (uren, materialen, e.d.) en controleert de uitvoering (kwalitatief) en de voortgang (kwantitatief) van de werkzaamheden en stuurt zo nodig bij.

Gewenst profiel Projectcoördinator Elektrotechniek

Een passende kandidaat voor de functie van Projectcoördinator voldoet aan het volgende profiel :

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde MBO-niveau 4 opleiding richting elektrotechniek.
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat.
 • Je kennis van de geldende normen, zoals de NEN3140.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in de werkvoorbereiding binnen service & onderhoud.
 • Je kunt goed met deadlines en ad-hoc werkzaamheden omgaan.
 • Je bent flexibel ingesteld, zelfstandig, accuraat en samenwerkingsgericht.
 • Je bent klantgericht, je kunt out of the box denken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend en innovatief installatiebedrijf met meerdere vestigingen. Gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van werktuigbouwkundige-

  elektrotechnische, ICT / Telecom-, brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Zij is een echt kennisbedrijf waar een ieder het beste uit zichzelf én uit elkaar weet te halen.

  Arbeidsvoorwaarden Projectcoördinator Elektrotechniek

  Onze opdrachtgever biedt naast een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden een plezierige en uitdagende werkomgeving binnen een hecht familiebedrijf

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier