Zorgondersteuner COVID-19
Amphia Ziekenhuis
Breda, Noord-Brabant
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze bijbaan ga jij aan de slag als zorgondersteuner COVID-19 op verschillende afdelingen. Je zal de verpleegkundigen ondersteunen bij het bieden van de dagelijkse zorg aan de COVID-19 patiënten binnen Amphia.

Denk hierbij aan Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). De precieze inhoud van jouw rol is afhankelijk van welke zorggerelateerde studie jij volgt (bijvoorbeeld de opleiding tot verpleegkundige, doktersassistent of verzorgende) en hoeveel stage-ervaring je bijvoorbeeld al hebt opgedaan.

Verder verzamel en vul je materialen aan en signaleer je het als deze opraken of niet op voorraad zijn. Jij zorgt dat de afdeling op orde is, ruimt de patiëntenkamers op, richt ze in na eindreiniging en ruimt de afdeling of gang op.

Daarnaast help je bij de voeding van de patiënten. Kortom, een onmisbare en waardevolle rol binnen ons ziekenhuis, waar jij als student je steentje bij kunt dragen.

Met wie?

Jij gaat als ondersteuner werken op de afdeling waar COVID-19-patiënten liggen. Op dit moment komen er steeds meer COVID-19-patiënten bij ons binnen en doen we er alles aan om de reguliere zorg zo goed mogelijk te verlenen.

Jij hebt hierin een cruciale rol! Je gaat dus nauw samenwerken met je collega verpleegkundigen en zorgondersteuners.

Werken bij Jouw Amphia

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid.

Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt.

Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

En wie ben jij?

 • Jij volgt momenteel een zorggerelateerde studie tot bijvoorbeeld verpleegkundige, verzorgende of dokterassistent.
 • Jij bent bereid om op een afdeling te werken met COVID-19 patiënten. Daarnaast ben je op korte termijn voor minimaal 8 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar op dag- of avonddiensten doordeweeks en in het weekend.
 • Jij bent stressbestendig en je kunt werken binnen een soms drukke, hectische omgeving. Jouw inzet wordt ontzettend gewaardeerd.
 • Je bent echt van toegevoegde waarde voor het team.

  Dit mag je van ons verwachten

 • Een rol waarin jij onmisbaar bent voor zowel de patiënt als voor onze verpleegkundigen.
 • Door jouw ondersteuning kunnen wij de best mogelijke zorg blijven bieden en doe jij tegelijkertijd werkervaring op binnen ons ziekenhuis.
 • Een nul urencontract voor bepaalde tijd waarin jij zelf aangeeft wanneer je beschikbaar bent. Het aantal uur is minimaal 8 uur per week en verder afhankelijk van het verloop van de COVID-19 zorg en jouw beschikbaarheid.
 • Jij kunt deze bijbaan dus goed combineren met je studie.

 • Een mooi salaris van 12,42 bruto per uur.
 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
 • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel OV, fiets als auto.
 • Lees meer over alle arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier