Machinaal Houtbewerker / Schaver, Eerbeek
Euro Planit
Eerbeek, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Op zoek naar een uitdagende baan binnen de houtbranche? En ben jij op korte termijn beschikbaar? Solliciteer dan nu op onze vacature van ervaren houtbewerker / schaver!

In de omgeving van Dieren zijn wij opzoek naar kandidaten die een passie hebben voor de houtbewerking. Onze opdrachtgever is een zagerij en schaverij.

Als 4 zijdig schaver speel je binnen de organisatie een belangrijk rol. Je maakt deel uit van een ervaren en gemotiveerd team waar je veel van kan leren.

Binnen je functie ben je verantwoordelijk van het afstellen van de machine door middel van een tekening of aanwijzing vanuit de order.

Daarnaast schaaf je het hout en voer je na afloop kwaliteitscontroles uit. Voor deze functie is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en in staat bent eigen initiatief te nemen.

Functiecriteria

 • Wij zoeken iemand met : - Ervaring in de houtbewerking;
 • Technisch inzicht;
 • MBO werk- en denkniveau;- Bij voorkeur bekend met een WACO Hydromat 30 XL of vergelijkbaar;- Enige ervaring of affiniteit met houtbewerkingsmachines is een must;
 • Het vermogen in oplossingen te denken;- Een nuchtere en harde werkhouding.
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier