Projectleider verbouw en onderhoud
Eminent
Harderwijk, NL
22 uur geleden
source : Bouwvacatures

Ben jij een betrokken projectleider en zit coördineren in jouw bloed? Wil jij onderdeel worden van een ambitieus, gedreven team binnen een organisatie die tot de bouwtop behoort?

Dat kan!Wat jouw rol wordt als projectleider verbouw en onderhoud? Dat bepaal jij grotendeels, want wij zijn benieuwd naar jou.

Wat kun jij, wat wil jij en hoe wil jij deze functie vorm geven?

Een gegeven is dat jij je zal richten op mooie woning(bouw)projecten. Dit houdt in dat de bewoner voorop staat. Gelukkig ben jij van nature empathisch en communicatief sterk, waardoor jij heldere afspraken maakt, meedenkt en bewoners een goed gevoel geeft.

Je bent het volledige proces verantwoordelijk en betrokken.

Interesse? Neem contact op met Anneloes Rabel, 06 - 18 73 33 45, a.rabel eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Je hebt minimaal een mbo+-diploma bouwkunde in bezit;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je wilt je de nieuwste technieken eigen maken, denkt mee en toont senioriteit;
 • Je bent een echte coördinator en weet mensen om je heen te motiveren en overtuigen;
 • Je bent woonachtig in- of ten westen van Apeldoorn.
 • Bedrijfsomschrijving

  Bij deze opdrachtgever staat er één ding centraal en dat is de mens, ofwel : dat ben jij! Vertrouwen, samenwerken, innoveren en investeren in ontwikkeling zijn dé ingrediënten voor een langdurige relatie, welke de organisatie met jou aan wil gaan.

  Zo zijn er jou al zo n 450 medewerkers voorgegaan die (op één van de vijf standplaatsen) een hechte club vormen. Stuk voor stuk gedreven collega s die samen met de vertrouwde partners geweldige prestaties neerzetten.

  Het is dan ook niet gek dat er vrijwel geen verloop is. Jij kunt hier onderdeel van zijn, hoe mooi is dat?Dag-in-dag uit hetzelfde kunstje uitvoeren?

  Dat gaat hier niet op. Deze sterke organisatie zorgt voor uitdagende projecten én daagt jou uit altijd mee te blijven denken en je te ontwikkelen.

  Er wordt gedacht in kansen, zo werkt men hier met de nieuwste technieken en communicatiestijlen. Ook gelooft deze organisatie in goede arbeidsvoorwaarden.

  Buiten een aantrekkelijk salaris wordt gelet op een goede werk- en privébalans en word jij uitgenodigd deel te nemen aan de vele leuke uitjes en borrels.

  De sfeer is dan ook optimaal. Je komt terecht in een platte, informele organisatie met een mooie verhouding tussen jong- en ouder talent.

  Wees van harte welkom om te reageren. Wie weet maak jij met jouw passie voor de bouw, onderscheidende ideeën en jouw wil tot ontwikkeling binnenkort het verschil binnen deze organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Aantrekkelijk salaris conform bouw-cao;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als bouwpensioenfonds, een auto van de zaak en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Het betreft een in principe een fulltime functie, 32-36 uur is bespreekbaar;
 • Jouw standplaats is Apeldoorn. De projecten zijn voornamelijk in midden-Nederland.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier