Key Accountmanager Mobile Communications in Utrecht
SalesToppers
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Ben jij die gedreven Key Accountmanager Mobile Communications die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is?

Dan is dit een unieke kans! Wij bieden een volledig pakket Mobile Communications.

De functie :

Als Key Accountmanager Mobile Communications lever je een actieve bijdrage aan de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor de top 500. Door je te verdiepen in de behoeften van je eigen bestaande en nieuwe klanten, bied je actief en tijdig de juiste oplossing uit een breed portfolio.

Je werkt zelfstandig maar wel binnen duidelijke richtlijnen en targets. Je bent als het ware ondernemer op je eigen plek en targets zijn voor jou, als Key Accountmanager Mobile Communications, een uitdaging.

De ideale kandidaat :

Als Key Accountmanager Mobile Communications beschik je over een afgeronde HBO / WO opleiding en ruime ervaring in het Accountmanagement.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een hunters mentaliteit maar je bent ook een bent een goede relatie beheerder.

Wij bieden je :

Wil jij ook werken als Key Accountmanager Mobile Communications bij een snel groeiende organisatie, dan is dit de baan van je dromen.

Goed basissalaris en een uitstekende provisieregeling. Commissie voor realiseren van New Business een fors deel uit van het salaris.

Lease auto, Ipad en Iphone telefoon behoren tot je standaard uitrusting. Prettige informele werksfeer en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier