Creative Executive
LEWIS
Amsterdam, Netherlands, Europe
15 dagen geleden

Een creatieve geest, die heb je sowieso. Ben je daarnaast ook nog ambitieus, commercieel ingesteld en heb je misschien zelfs al ervaring in een creatieve functie aan bureauzijde?

Dan hebben wij iets te bieden, namelijk de volgende stap in jouw carrière : een rol binnen ons team van specialisten op het gebied van digital marketing, content en creatieve (PR)-campagnes.

Wie zijn wij?

Wij zijn , een snelgroeiend bureau op het gebied van communicatie, PR en online marketing, met een internationaal netwerk van 28 kantoren wereldwijd.

LEWIS heeft in Nederland twee kantoren, in Amsterdam en Eindhoven. Vanuit beide locaties bedienen wij een breed klantenportfolio van aansprekende merken, zoals Uber, BBC First, Skechers en Luxaflex.

Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Onze cultuur zou je het beste kunnen omschrijven als ambitieus, waarbij we een klantgerichte, pragmatische en resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve benadering.

We geven onze mensen ruimte voor groei, persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om van ons internationale netwerk te profiteren.

Wat we ervoor terugvragen is inzet, enthousiasme en initiatief.

Voor ons team in Amsterdam zoeken we versterking in de vorm van een fulltime (m / v) :

Wat ga je doen?

Als Creative Executive werk je nauw samen met de Creative Manager. Als team richten jullie je op het ontwikkelen van creatievecampagnes, activaties en stunts en maken jullie fantastische content voor uiteenlopende merken.

Als creatief brein speel je een belangrijke rol in het mee bedenken, visualiseren en ontwikkelen van concepten. Je weet met snel en creatief denken over te gaan tot actie.

Je kunt de doelstellingen en wensen van bestaande en potentiële klanten goed inzichtelijk maken, begrijpen en vertalen naar creatieve en resultaatgerichte campagnes.

Concreet betekent dit in jouw geval dat je de klant wegblaast met een killerpresentatie, zowel qua inhoud als visueel.

Uiteraard is dit maar een selectie van alle dingendie je gaat doen samen met de Creative Manager en de rest van het LEWIS-

team in deze veelzijdige rol binnen LEWIS. Die diversiteit spreekt je dan ook aan en je grijpt elke kans aan om LEWIS en ons werk te delen met de buitenwereld.

Wie ben jij?

Je bent gedreven, nieuwsgierig en je hebt een goed gevoel voor humor. Je neemt initiatief en hebt een hands-on mentaliteit.

Verder ben je stressbestendig, conceptueel en visueel sterk, een teamplayer en enthousiast over LEWIS, ons werk en onze ambities.

Ook heb je een relevante, afgeronde MBO / HBO opleiding en heb je affiniteit met of interesse in de wereld van communicatie / PR.

Enige werkervaring, met voorkeur aan bureauzijde, is mooi meegenomen.

Daarnaast kun je goed overweg met de relevante AdobeCreative Cloud pakketten, beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift en ben je fulltime beschikbaar.

Hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via deze link. We kijken uit naar je motivatie en cv.

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Olga Liket, via 040-2354600 of olga.liket teamlewis.com.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier