Docent Beveiliging (0,8 fte)
ROC Friese Poort
Leeuwarden, NL
6 dagen geleden

Wie ben jij?

Jij bent een energieke, breed inzetbare collega die in staat is om beveiligingslessen te geven en kennis en ervaringen uit de beveiligingsbranche op een eigentijdse en energieke wijze over te dragen aan de studenten.

Ervaring in de beveiligingsbranche is een pré. Je bent bereid om op 2 vestigingen te worden ingezet wat enige flexibiliteit vraagt.

Verder heb jij :

 • een afgeronde HBO- diploma met bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid;
 • affiniteit met het MBO- onderwijs en jongeren van niveau 2;
 • aantoonbare organisatorische vaardigheden;
 • een teamplayers mentaliteit.
 • Ben je niet in het bezit van een HBO- diploma dan vragen wij jou nadrukkelijk te solliciteren. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

  Het team

  Je gaat onderdeel uit maken van twee teams. Zowel in Emmeloord als in Leeuwarden ben je werkzaam in het team Particuliere Beveiliging.

  Ons aanbod

  Interessant en betekenisvol werk waarin je de ruimte krijgt jouw unieke bijdrage te leveren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO MBO.

  Een tijdelijke aanstelling voor 0,8 fte tot en met 31 juli 2022.

  Je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring en diploma. Voor de functie van Docent vragen wij om een HBO-diploma.

  Het salaris ligt tussen €2961,00 en €4429,00 bruto per maand (schaal LB, CAO MBO). Boven op je salaris bieden wij een goede pensioenregeling, vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een jaarlijkse periodiek bij goed functioneren.

  Je ontvangt een laptop van de zaak en een simkaart voor je telefoon om je werk goed en flexibel uit te kunnen voeren en kunt deelnemen aan diverse regelingen rondom duurzame inzetbaarheid.

  Dit is ROC Friese Poort

  Het opleiden van wendbare vakmensen, die weten wat ze waardevol vinden in het leven. Daar staan we als ROC Friese Poort voor.

  Vanuit vestigingen in Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Sneek en Urk bieden wij middelbaar beroepsonderwijs (mbo) aan zo’n 15.

  000 jongeren en volwassenen. Voor bedrijven en instellingen verzorgen we een breed scala aan opleidingen en trainingen, ook op maat.

  Ons onderwijs maken we met zo’n 1.600 bevlogen collega’s. Zij waarderen het werken bij ROC Friese Poort met een 7,6. Onder andere vanwege de prettige werksfeer, de ontwikkelingsmogelijkheden en onze maatschappelijke betrokkenheid.

  Trots zijn we op de solide onderwijskwaliteit en de positieve beoordelingen van onze studenten, ouders en het werkveld.

  De vacature staat gelijktijdig intern als extern uit.

  ROC Friese Poort is een christelijk geïnspireerde en waardengedreven school waar studenten en collega’s van alle culturen en levensoriëntaties welkom zijn.

  Diversiteit inspireert en verrijkt ons en nodigt uit tot gesprekken over wat het leven waarde(n)vol maakt. Wij staan voor een respectvolle omgang met elkaar en stimuleren studenten om vorm te geven aan een betekenisvol leven.

  Dit vraagt om medewerkers die hieraan een actieve bijdrage willen leveren en hierover het gesprek willen voeren. We horen in je reactie graag, hoe jij hieraan wilt bijdragen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier