Allround technicus
AAK
Zaandijk, NL
1 dag geleden

Over AAK

AAK () is een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van plantaardige oliën en vetten voor de levensmiddelenindustrie en specialist in klant specifieke vetcomposities.

Het hoofdkantoor van AAK is gevestigd in Malmö (Zweden). Wereldwijd heeft zij meer dan 3,900 werknemers in 20 productie / kantoorlocaties in meer dan 25 verschillende landen en een global verkoop-en distributienetwerk.

AAK heeft een sterk klantportfolio met internationale relaties waaronder een aantal van de meest gerenommeerde spelers in de voedingsmiddelenindustrie.

AAK heeft twee vestigingen in Nederland, waar onder andere raffinage, blending en packaging van diverse oliën plaatsvindt.

Naast de productie activiteiten zijn er diverse (commerciële) functies met een regionale en wereldwijde focus vertegenwoordigd in Nederland, te denken aan New Product Development, Sustainability, Product Management, Global Engineering en nog meer.

In Nederland werken ongeveer 160 medewerkers.

AAK Zaandijk

Locatie Zaandijk is gelegen in de populaire goed bewaard gebleven historische regio van Nederland en in de belangrijkste industriële erfgoedsite van Europa.

AAK is al tientallen jaren actief in Zaandijk. Werken bij AAK in Zaandijk betekent plezier, pragmatisme en uitdaging in een innovatieve werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is.

Op de locatie Zaandijk werken circa 130 medewerkers samen in een informele en professionele omgeving. In de fabriek werken zo'n 50 medewerkers in verschillende ploegensystemen.

AAK zal op de locatie in Zaandijk een wereldwijd kenniscentrum voor plantaardig voedsel bouwen in lijn met haar strategische richting om te voldoen aan de snelgroeiende vraag naar plantaardig voedsel.

Hierdoor kunnen klanten plantaardig eten en drinken ontwikkelen, proeven en brengen met de hulp van AAK als onderdeel van onze gevestigde gezamenlijke ontwikkelingsaanpak.

Deze wereldwijde hub biedt de nabijheid van veel van de klanten van AAK en een uitstekende toegang tot de nabijgelegen 'Dutch Food Valley'.

In onze organisatie wordt het leren van onze medewerkers sterk aangemoedigd. Daarnaast heb je alle ruimte om je rol zelfstandig in te vullen en worden initiatieven gewaardeerd.

AAK is een pragmatisch bedrijf met korte rapportagelijnen.

Over de rol

Wij zijn per direct op zoek naar een Allround Technicus voor de Maintenance & Engineering afdeling in onze productie locatie Zaandijk.

Het team waar de Allround Technicus komt te werken bestaat uit 11 personen in technische en engineering posities.

Als Allround Technicus ben je verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van diverse technische problemen op diverse vakgebieden : mechanisch, elektrotechnisch en werkbouwkundig.

Je verhelpt en analyseert de storingen en komt met verbetervoorstellen om de betrouwbaarheid van onze procesinstallaties en utlities te waarborgen.

De verantwoordelijkheden omvatten maar zijn niet beperkt tot :

 • Het uitvoeren en coördineren van preventief en correctief (storingen) onderhoud aan de productie-installaties
 • Ondersteunen in (technische) projecten
 • Onderdeel uitmaken van de storingsdienst
 • Uitvoeren van de werkzaamheden volgens (veiligheids) procedures, inclusief de bijbehorende werkvergunningen
 • Verwerken van gegevens in het onderhoudsmanagementsysteem
 • Over jou

  Wij zijn op zoek naar iemand met sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Wij denken aan iemand die zich herkent in het volgende profiel :

 • Afgeronde MBO4 opleiding op het gebied van elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde. Bij voorkeur een werktuigbouwkundige richting
 • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur, binnen de voedingsmiddelenindustrie of procesindustrie
 • Kennis van besturingstechniek
 • Aandacht op het gebied van kwaliteit en (voedsel) veiligheid
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bereidheid om consignatiedienst te lopen
 • Flexibele instelling met service en klantgerichte houding
 • Geboden

  De mogelijkheid om te werken voor een internationaal bedrijf met veel mogelijkheden. Verder kun je onder andere de volgende elementen verwachten :

 • Een 40 urige werkweek, verdeeld over 5 dagen
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand van 8%
 • Uitstekend pensioenplan
 • Minimum 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen
 • Goede werksfeer en collegiaal team
 • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sara Roshan Rad (HR Manager),

  Een persoonlijkheidsvragenlijst kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  AAK verbiedt discriminatie op basis van ras, huidskleur, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, nationale afkomst, fysieke of mentale handicap, religie, veteranenstatus en elke andere klasse van individuen die beschermd zijn tegen discriminatie op grond van de staats- of federale wetgeving in elk aspect van de toegang tot, toelating of behandeling van studenten in haar programma's en activiteiten, of in dienstbetrekking en sollicitatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier