Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Joof Media
Breda, NL
7 dagen geleden
source : Joof.nl

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt vanzorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms wordje gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het isdaarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor demensen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan omeen praatje te maken?

Dan kun je met jouw kennis en glimlach eenwereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft.Spreekt dat je aan?

Dan is dit de baan voor jou! Als professionalin een verpleeg- of verzorgingshuis voer je tal van medischehandelingen uit ten behoeve van cliënten van Thebe.

Veelwerkzaamheden voer je zelfstandig uit, je ondersteunt ook jecollega’s ter plaatse bij (complexe) zorgtaken. In het verpleeg-

enverzorgingshuis werk je als verzorgende in een team vanverzorgenden en verpleegkundigen. Jouw bijdrage wordt enormgewaardeerd zowel door de cliënten, hun naasten als door collega’s.

Je werkt gedurende de zomermaanden (juni, juli, augustus enseptember) zoveel als mogelijk op 1 plaats, intramuraal. Dieplanning wordt ruim van te voren met jou persoonlijk doorgenomen.

Het kan zijn dat je ook op een andere locatie of afdeling eendienst draait. In dit geval wordt je toegewezen aan het cluster(Oranje) van de volgende woonzorgcentra (die geografisch niet vervan elkaar vandaan liggen) : Haga, Hagedonk, Hillen, Lucia,Liesbosch, Eikenbosch en / of Brabantpark.

Kledingvoorschrift is datje werkt in een wit jasje. Heb je deze niet zelf, geef dit van tevoren aan, dan zorgt Thebe ervoor dat je in dat geval een jasje terbeschikking krijgt gesteld.

Hygiëne : geen sieraden, niet te veelmake up, schone korte nagels, schone kleding en lange haren graagin een staart of vlecht.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier