Chauffeur
Get Work
Lemelerveld, NL
20 uur geleden

Functie als bakwagenchauffeur met doorgroeimogelijkheden in de omgeving van Zwolle.

Dag chauffeur! Zit het rijden jouw in het bloed en geniet je van de vrijheid op de weg? Let op! Deze vacature is dan voor jou geschreven! Get Work is opzoek naar fulltime chauffeurs met een C-

of een CE rijbewijs. Het gaat om distributiewerk bij een gerenommeerd transportbedrijf met mogelijkheden tot verschillende standplaatsen in de omgeving Raalte en Zwolle.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature chauffeur binnenlands transport in omgeving Raalte / Zwolle rekenen op :

 • Werk in een mooi en professioneel team bij een gerenommeerd transportbedrijf.
 • een salaris conform de beroepsgoederenvervoer cao.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (vanaf een leeftijd van 21 jaar).
 • werk voor langere periode.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • Jouw werkplek als Chauffeur in Lemelerveld

  Dit mooie bedrijf in omgeving Raalte / Zwolle, waar goed werk enorm gewaardeerd wordt, is de plek waar jij als chauffeur fulltime de handen uit je mouwen kan steken.

  Jouw toekomstige collega's zullen je met open armen ontvangen.

  Je bent als chauffeur in de distributie verantwoordelijk voor het tijdig- en juist leveren van verschillende goederen. Een goede communicatie met de planning is hierin belangrijk.

  Jij weet wel raad met een vrachtwagen op de weg en hebt contact met de klanten waar jij levert. Je bent dan ook echt het visitekaartje van het bedrijf.

  Je begrijpt het belang van een juiste levering en een correcte afhandeling.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de functie van distributiechauffeur. Als jij de chauffeur bent voor deze job vertellen wij je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacature.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen wij centraal.

  Dit breng je mee

  Heb jij het in je om als chauffeur binnenlands transport in omgeving Raalte / Zwolle aan het werk te gaan? Dit heb je nodig :

 • Verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige werkwijze.
 • het besef dat je het visitekaartje bent van het bedrijf en daar handel je dan ook naar.
 • een echte aanpakkersmentaliteit.
 • een fulltime beschikbaarheid.
 • rijbewijs C of CE heb je in handen, samen met een geldige code 95.
 • een (t)huis in de omgeving van Zwolle / Raalte, bijvoorbeeld Ommen, Lemelerveld, Heino of Hattem.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature chauffeur binnenlands transport in omgeving Raalte en Zwolle is zó gedaan.

  je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier